ΚΟΒΆΛΤΙΟ MITECH, .LTD 

Δημιουργήστε την αξία για τον πελάτη, έχετε τη συμβολή για την παγκόσμια ασφάλεια.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦορητό φασματόμετρο Raman

Υψηλή καθορισμού φορητή συσκευή ανάλυσης φασματοσκοπίας κατά Ραμάν καμερών φορητή, εύκολη να καταγράψει τα δείγματα ανά πάσα στιγμή MAS800

Υψηλή καθορισμού φορητή συσκευή ανάλυσης φασματοσκοπίας κατά Ραμάν καμερών φορητή, εύκολη να καταγράψει τα δείγματα ανά πάσα στιγμή MAS800

  • High Definition Camera Handheld Raman Spectroscopy Portable Analyzer , Easy To Record Samples At Any Time MAS800
  • High Definition Camera Handheld Raman Spectroscopy Portable Analyzer , Easy To Record Samples At Any Time MAS800
  • High Definition Camera Handheld Raman Spectroscopy Portable Analyzer , Easy To Record Samples At Any Time MAS800
 • High Definition Camera Handheld Raman Spectroscopy Portable Analyzer , Easy To Record Samples At Any Time MAS800

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: Mitech
  Πιστοποίηση: ISO CE GOST
  Αριθμό μοντέλου: MAS800

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1
  Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
  Χρόνος παράδοσης: 7
  Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 σετ ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Αρχή: Χρησιμοποιώντας το σωλήνα ακτίνας X μικροϋπολογιστών που εισάγεται από τις ΗΠΑ, μικρό μέγεθος, ελαφρ Ανιχνευτής SDD: Εξοπλισμένος με τον ανιχνευτή SDD που εξυπηρετούν επίσης στον Άρη Lander, υψηλή επίδοση που δίνεται
  οθόνη αφής: η λειτουργία οθόνης αφής υποστήριξης οργάνων ελέγχου 3,5 ίντσας HD, αποτελέσματα μπορεί να παρουσιασ Πίνακας ελέγχου: A8 κύριος πίνακας ελέγχου με την άριστη απόδοση αλλά τη μικρή κατανάλωση
  Σωλήνας ακτίνας X: Ο σωλήνας ακτίνας X πρόκειται υπό έλεγχο αυτόματα να κρατήσει το χρηματοκιβώτιο χρηστών όπως πιθανός Λειτουργικό σύστημα: Το σύστημα λειτουργίας Linux μπορεί να αποφύγει τον ιό υπολογιστών αποτελεσματικά.
  μπαταρία λιθίου: Η Large-capacity μπαταρία λίθιου, μπορεί να λειτουργήσει για 8 ώρες για να συναντήσει τις απαιτήσεις υψηλής ευκρίνειας κάμερα: Ενσωματωμένη υψηλής ευκρίνειας κάμερα εικονοκυττάρου 2 εκατομμυρίων, εύκολη να καταγράψει τα δείγματ

  Επισκόπηση προϊόντων

   

  Το φορητό φασματόμετρο MITECH MAS800 υιοθετεί την αρχή των διαφορών ενέργειας και μήκους κύματος στην ακτίνα X που παράγεται από τα άτομα μετάλλων όταν κτυπήματα ενεργειακών επιπέδων, ώστε τύπος στοιχείων ανάλυσης και περιεχόμενο στο υλικό κραμάτων. Το μικρό μέγεθος και ελαφρύς το καθιστά κατάλληλο να εργαστεί στην περιοχή. Είναι εύκολο να λειτουργήσει χωρίς δυσνόητες δεξιότητες. Ποικίλο στοιχειώδες περιεχόμενο μπορεί να μετρηθεί αμέσως στο στερεό/τη σκόνη/την υγρή ανίχνευση δειγμάτων. Σχεδιάζεται επίσης με τη μικρή κατανάλωση, την ανάλυση υψηλής ταχύτητας και την υψηλή ακρίβεια ευρέως χρησιμοποιημένος στον ποιοτικό έλεγχο, ο προσδιορισμός κραμάτων, η εξερεύνηση, η μεταλλεία μεταλλεύματος και το μετάλλευμα βαθμολογούν τον έλεγχο. Το MAS 800 είναι ένα απαραίτητο επαγγελματικό όργανο ακρίβειας για να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής και να περάσει το ποσοστό καθώς επίσης και τη εξοικονόμηση κόστους.

   

  Λειτουργία & εφαρμογή

  Ανακύκλωση μετάλλων αποβλήτων, υλικός προσδιορισμός βαθμού κραμάτων, πολύτιμα μέταλλα (όπως το ανοξείδωτο, χαμηλός χάλυβας κραμάτων, κράμα χαλκού, κράμα τιτανίου, κράμα αργιλίου, κράμα τανταλίου και άλλη ανάλυση προσδιορισμού) και άλλη ανίχνευση, ανίχνευση έρευνας, ποιοτικός έλεγχος, περιβαλλοντική ανάλυση, μετάλλευμα, συμπύκνωση, εντοιχιζόμενα τμήματα, σκουριά και άλλη ανάλυση μεταλλευμάτων και άλλοι τομείς (μπορεί να ανιχνεύσει μέχρι 40 στοιχεία όπως το Tj, το Β, το χρώμιο, το ΜΝ, το Φε, το κοβάλτιο, το Νι, το $cu, το ZN, όπως, SE, Rb, SR, Zr, κ.λπ.).

  Αρχή εργασίας

  Η βασική αρχή αυτού του οργάνου έχει ως: Ενώ η ακτίνα X χτύπησε το δείγμα, τα εσωτερικά ηλεκτρόνια των ατόμων μετάλλων είναι παρακινημένα για να δραπετεύσουν τη διαδρομή. Κατά συνέπεια, η υψηλότερου επιπέδου ηλεκτρονική με ορισμένους κανόνες μετάβασης παίρνει στο ίχνος και παράγει την ακτίνα X λόγω της ενεργειακής διαφοράς (που παρουσιάζεται στο σχήμα ανωτέρω). Ο ατομικός αριθμός ποικίλλει, κατά συνέπεια κάνει την ενεργειακή απελευθέρωση διαφέρει, η οποία δίνει έξω τα διαφορετικά είδη ακτίνων X. Ο τύπος και το περιεχόμενο στοιχείων στο υλικό κραμάτων μπορούν να ανιχνευθούν σύμφωνα με τη μέγιστη θέση και την έντασή του.

  Συνθήκες εργασίας

  Θερμοκρασία: - 10℃~40℃

  Υγρασία: ≤80%

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα οργάνων

  λ που χρησιμοποιεί το σωλήνα ακτίνας X μικροϋπολογιστών που εισάγεται από τις ΗΠΑ, μικρό μέγεθος, ελαφρύς, ασφαλής και αξιόπιστος.

  λ που εξοπλίζεται με τον ανιχνευτή SDD που εξυπηρετούν επίσης στον Άρη Lander, υψηλή επίδοση που δίνεται έξω.

  η λειτουργία οθόνης αφής υποστήριξης οργάνων ελέγχου ίντσας HD λ 3,5, αποτελέσματα μπορεί να παρουσιαστεί και στον αριθμό και τα στοιχεία.

  κύριος πίνακας ελέγχου λ A8 με την άριστη απόδοση αλλά τη μικρή κατανάλωση.

  ο σωλήνας ακτίνας X λ πρόκειται υπό έλεγχο αυτόματα να κρατήσει το χρηματοκιβώτιο χρηστών όπως πιθανός.

  το σύστημα λειτουργίας λ Linux μπορεί να αποφύγει τον ιό υπολογιστών αποτελεσματικά.

  η Large-capacity μπαταρία λίθιου λ, μπορεί να λειτουργήσει για 8 ώρες για να συναντήσει τις απαιτήσεις εξέτασης παραγωγής.

  υψηλής ευκρίνειας κάμερα εικονοκυττάρου λ ενσωματωμένη 2 εκατομμύρια, εύκολη να καταγράψει τα δείγματα ανά πάσα στιγμή.

  Λειτουργούσα μέθοδος και προσοχές

  Οδηγία οργάνων
  Διακοπτόμενα

  Διακοπτόμενα μπορεί να επιτευχθεί με απλά να πιέσει ένα κουμπί (εάν το πιέσετε ενώ επάνω, το όργανο θα κλειθεί).

  Ρύθμιση οργάνων

  Στην αρχική σελίδα, το pressto έθεσε τις λειτουργίες όπως κατωτέρω. Υπάρχει «τρόπος ακτίνας X», «ανάλυση», «Date&Time» και «γλώσσα» για την ανάγκη των χρηστών.
  Σημείωση: Οι «τοποθετήσεις μέτρου» χρησιμοποιούνται μόνο κατά το βαθμολόγηση ή τη διατήρηση. Μην το αλλάξτε προσωπικά, ή μπορεί να οδηγήσει στο λάθος μέτρησης.
  Προφανώς, εάν το κομμάτι προς κατεργασία διαφέρει πολύ στο υλικό, μια γυμνή βάση δεδομένων δεν είναι αρκετή. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν κατάλληλο στη «βάση δεδομένων ανάλυσης» για να πάρουν το ακριβές αποτέλεσμα.
  Στο «τρόπο ακτίνας X», όταν επιλέγετε «το αυτοκίνητο», σημαίνει τις εργασίες σωλήνων ακτίνας X αυτόματα καθώς πιέζετε «το μέτρο» Όταν «το εγχειρίδιο» επιλέγεται, μπορείτε να το γυρίσετε διακοπτόμενα οι ίδιοι.
  «Date&Time» το καθιστά πιθανό να ξέρει το χρόνο αμέσως. Και υπάρχουν τρεις διαφορετικές γλώσσες μέσα (κινεζικά, αγγλικά, κορεατικά). Παρακαλώ επιλέξτε ένας που πρέπει να λειτουργήσετε.
  Βαθμολόγηση οργάνων
  Πρίν μετρά το κομμάτι προς κατεργασία, προτείνεται ότι μετράτε τον τυποποιημένο φραγμό για να εξασφαλίσετε ακρίβεια. Ελέγξτε έξω εάν το αποτέλεσμα που παίρνετε είναι το ίδιο με τον τυποποιημένο. Εάν υπάρχει μια τεράστια απόκλιση, πρέπει να την βαθμολογήσετε.
  Διαδικασία βαθμολόγησης: Θέστε τον τυποποιημένο φραγμό στον πίνακα και σιγουρευτείτε την αφή παραθύρων ανίχνευσης ενάντια στην επιφάνεια του φραγμού. Χτυπήστε «Calibrate» το κουμπί και αρχίστε να μετράτε. Η βαθμολόγηση θα πραγματοποιηθεί αυτόματα εάν είναι απαραίτητο.
  Μέτρηση
  ① καταρχάς, πρέπει να αρχίσετε. Κατόπιν πρέπει να επιβεβαιώσετε τον τρόπο ακτίνας X. Πριν από όλη τη μέτρηση, σιγουρευτείτε ότι το φως δεικτών ακτίνας X είναι ανοικτό Διαφορετικά δεν μπορείτε να μετρήσετε.
  ② υπάρχουν δύο τρόποι για το σωλήνα ακτίνας X. Επιλέξτε «αυτόματο» ή «το εγχειρίδιο».
  ③ πιέστε «το μέτρο» ή την αλλαγή ώθησης για να αρχίσετε. Όταν το φραγμό προόδου τελειώνουν, οι λεπτομέρειες που χρειάζεστε θα παρουσιαστούν στην οθόνη ως πίνακας.
  ④ όπως παρουσιάζεται στον αριθμό ανωτέρω, και τα μέσα η έναρξη μέτρου ή end.means παρουσιάζει στο αποτέλεσμα στο κατάστημα spectrum.means το αποτέλεσμα. για να επιστρέψει. είναι να φορτώσει τα στοιχεία. είναι για το πυροβολισμό φωτογραφιών.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη κάμερα για να πάρετε τις φωτογραφίες που χρειάζεστε. «√» σημαίνει να το αποθηκεύσει στην κάρτα SD ή τη λάμψη του U και «×» σημαίνει εγκαταλειμμένος.
  Επίδειξη αποτελέσματος
  Υπάρχουν δύο τρόποι το αποτέλεσμα του προσδιορισμού, κάποιος είναι τρόπος στοιχείων που άλλος είναι τρόπος φάσματος.
  Στον τρόπο στοιχείων, οι πληροφορίες στοιχείων και τύπων των δειγμάτων θα παρουσιαστούν στον πίνακα. Εάν υπάρχει εφεδρικός στη βάση δεδομένων, ο υλικός αριθμός δείγματος θα παρουσιαστεί επίσης. Παρέχει επίσης τα αποτελέσματα του τύπου για να βοηθήσει τους χρήστες για να κρίνει το χαρακτήρα των δειγμάτων.

  Αποταμίευση και εξαγωγή αποτελέσματος

  Αποταμίευση αποτελέσματος

  Στις κύριες επιλογές του προσδιορισμού, «» μπορεί να σώσει τα αποτελέσματα του προσδιορισμού στην κάρτα SD ή το δίσκο του U ως αριθμό που παρουσιάζεται κατωτέρω. Παρακαλώ επιλέξτε τον τύπο αποθήκευσης καθώς χρειάζεστε.
  Εξαγωγή στοιχείων
  Καλώδιο χρήσης OTG για να συνδέσει την κύρια μονάδα και τη λάμψη του U. Μπορείτε να επιλέξετε να εξαγάγετε τα αποτελέσματα που θέλετε ή όπως η ημερομηνία παρουσιάζει. Εάν πρέπει να ελέγξετε τα στοιχεία, κινήστε ακριβώς τη λάμψη του U προς το PC.
  Εξέταση αποτελεσμάτων
  Χτυπήστε τα «αποτελέσματα άποψης» για να ρωτήσετε τα αποτελέσματα, τα αποτελέσματα θα τακτοποιηθούν σύμφωνα με την ημερομηνία μέτρησης. Επιλέξτε την ακολουθία δειγμάτων, το περιεχόμενο στοιχείων και οι πληροφορίες βαθμού για το δείγμα θα επιδειχθούν στον πίνακα.
  Έκθεση ανάλυσης
  Ο Τύπος «έκθεση ανάλυσης» στην αρχική σελίδα, εσείς μπορεί να επιλέξει από τον αριστερό πίνακα που εξάγει. Εάν επιλέξετε το ένα κομμάτι του αποτελέσματος, θα εξαχθεί. Μπορείτε επίσης να χτυπήσετε «επίλεκτος όλοι» για να εξαγάγετε όλα τα αποτελέσματα.
  Ρύθμιση πληροφοριών
  Η ρύθμιση πληροφοριών περιέχει την αναπροσαρμογή βάσεων δεδομένων, ενημέρωση λογισμικού, εξαγωγή βάσεων δεδομένων, αποτελέσματα in/out.
  Σημείωση: Πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη χρησιμοποίηση αυτής της λειτουργίας και να αποφύγετε τη ρύθμιση.

  Συντήρηση οργάνων

  το λ δεν τοποθετεί το προϊόν σε μια θερμοκρασία που είναι πάρα πολύ υψηλό ή πάρα πολύ χαμηλό ή διαβρωτικό περιβάλλον.

  το λ παρακαλώ είναι προσεκτικό κατά τη λειτουργία. Να είστε ευγενής και αποφύγετε ή.

  το λ χρησιμοποιώντας, σιγουρεύεται ότι το παράθυρο ανιχνευτών δεν βλάπτεται από τις αιχμηρές ουσίες, μόλις βλαφθεί ο ανιχνευτής, αυτό δεν μπορεί να επισκευαστεί.

  το λ δεν χρησιμοποιεί ή κατάστημα στους εκρηκτικούς, ισχυρούς ηλεκτρομαγνητικούς τομείς, εύφλεκτες ατμόσφαιρες αερίου Διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει μια πυρκαγιά ή μια έκρηξη.

  το λ δεν εκθέτει το προϊόν για να βρέξει ή να βάλει αυτό ποτίζει μέσα για πολύ καιρό.

  το λ δεν ρίχνει, δεν ρίχνει, ή άφησε το προϊόν να υποστεί έναν ισχυρό αντίκτυπο.

  το λ κατά το χρησιμοποίηση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, παρακαλώ χρησιμοποιεί τη δύναμη εναλλασσόμενου ρεύματος 220v (50Hz).

  το λ παρακαλώ δεν προσπαθεί να αποσυναρμολογήσει το προϊόν δεδομένου ότι οι εργασίες συντήρησης γίνονται από το αρχικό εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Δεν είμαστε αρμόδιοι για τη ζημία που προκαλείται από την κατεδάφιση της μηχανής.

  το λ εάν η λειτουργία φαίνεται ανώμαλη, σταματά την τρέχουσα λειτουργία, και το κλείσιμο, και έπειτα έρχεται σε επαφή με τον προμηθευτή. Οποιοιδήποτε πρόβλημα και οποτεδήποτε καλέσατε, είναι εδώ για σας να λύσουν πρόβλημα.

  το λ παρακαλώ χρησιμοποιεί τις αρχικές διαμορφώσεις. Εάν όχι και η ζημία οργάνων εμφανίζεται, δεν είναι το καθήκον μας.

  το λ εάν το όργανο είναι κενό για πολύ καιρό, αφαιρεί την μπαταρία για να αποφύγει τη ζημία στο όργανο.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Mitech CO.,LTD.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lareina Lee

  Τηλ.:: 86-10-5885-8658

  Φαξ: 86-10-5885-0828

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα