ΚΟΒΆΛΤΙΟ MITECH, .LTD 

Δημιουργήστε την αξία για τον πελάτη, έχετε τη συμβολή για την παγκόσμια ασφάλεια.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Προϊόνταυπερηχητικός ελεγκτής πάχους

Διευθετήσιμος μετρητής πάχους χάλυβα Backlight με την εσωτερική ενότητα MT660 Bluetooth

Διευθετήσιμος μετρητής πάχους χάλυβα Backlight με την εσωτερική ενότητα MT660 Bluetooth

  • Adjustable Backlight Steel Thickness Gauge With Internal Bluetooth Module MT660
  • Adjustable Backlight Steel Thickness Gauge With Internal Bluetooth Module MT660
  • Adjustable Backlight Steel Thickness Gauge With Internal Bluetooth Module MT660
 • Adjustable Backlight Steel Thickness Gauge With Internal Bluetooth Module MT660

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα Πεκίνο
  Μάρκα: MITECH
  Πιστοποίηση: CE / GOST
  Αριθμό μοντέλου: MT660

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
  Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο κουτί κατά την εξαγωγή
  Χρόνος παράδοσης: Μετά από να λάβει την πληρωμή
  Όροι πληρωμής: Δυτική Ένωση, T/T, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 μονάδα/μονάδες το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Ψήφισμα: 0.1/0.01/0.001mm Επικοινωνία: USB. Bluetooth
  Διαστάσεις: 120mm×67mm×31mm Μέτρηση της σειράς: 0.65600mm (PE), 3100mm (EE)
  Κύριο βάρος μονάδων: 317g Ενιαίος τρόπος του /Scan: Ενιαίος τρόπος, τρόπος ανίχνευσης, και και diff τρόπος

  MT660 πολλαπλού τρόπου υπερηχητικός μετρητής πάχους με την ακρίβεια τόσο υψηλή όπως 0.1/0.01 /0.001mm/με το διευθετήσιμο backlight

  Επισκόπηση προϊόντων

  Το πρότυπο MT660 είναι ένας πολλαπλού τρόπου υπερηχητικός μετρητής πάχους. Με βάση τις ίδιες λειτουργούσες αρχές όπως το ΣΌΝΑΡ, το όργανο είναι σε θέση το πάχος των διάφορων υλικών με την ακρίβεια τόσο υψηλή όπως 0.1/0.01 /0.001millimeters.

  Το πολλαπλού τρόπου χαρακτηριστικό γνώρισμα του μετρητή επιτρέπει στο χρήστη για να επιλέξει μεταξύ του τρόπου σφυγμός-ηχούς (ανίχνευση ρωγμών και κοιλωμάτων), και του τρόπου ηχώ-ηχούς (αποβάλτε το πάχος χρωμάτων ή επιστρώματος).

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

  • Πολλαπλού τρόπου: Τρόπος σφυγμός-ηχούς (τρόπος PE) και τρόπος ηχώ-ηχούς (τρόπος EE). Στον τρόπο ηχώ-ηχούς, μπορεί να εξετάσει το πάχος τοίχων που αποβάλλει το χρώμα ή που ντύνει το πάχος.
  • Ευρεία μετρώντας σειρά: Τρόπος σφυγμός-ηχούς: (0.65~600) χιλ. (στο χάλυβα). Τρόπος ηχώ-ηχούς: (3~100) χιλ.
  • Διόρθωση β-πορειών για να αντισταθμίσει τη μη γραμμικότητα του ελέγχου
  • Η επίδειξη χρώματος TFT (320×240 TFT LCD) με το διευθετήσιμο backlight, επιτρέπει στο χρήστη για να εργαστεί στα εργοτάξια με τη χαμηλή ορατότητα.
  • Η αμετάβλητη μνήμη μπορεί να αποθηκεύσει 100 ομάδες πάχους δοκιμής. Εκατό αρχεία ανώτατα για κάθε ομάδα.
  • Δύο αλκαλικές μπαταρίες μεγέθους AA ως πηγή ισχύος. Συνεχής λειτουργούσα περίοδος τουλάχιστον 100 ωρών (φωτεινότητα προεπιλογής που θέτει). Εφεδρική και αυτόματη δύναμη επίδειξης από τις λειτουργίες να σωθεί η δύναμη.
  • Με την εσωτερική ενότητα Bluetooth, μπορεί να τυπώσει την έκθεση δοκιμής wirelessly.
  • Λιμένας επικοινωνίας USB 2,0. Σε απευθείας σύνδεση μεταφορά των μετρημένων στοιχείων στο PC μέσω USB.

  Διευθετήσιμος μετρητής πάχους χάλυβα Backlight με την εσωτερική ενότητα MT660 BluetoothΔιευθετήσιμος μετρητής πάχους χάλυβα Backlight με την εσωτερική ενότητα MT660 BluetoothΔιευθετήσιμος μετρητής πάχους χάλυβα Backlight με την εσωτερική ενότητα MT660 Bluetooth

  Διαμόρφωση

   

    Αριθ. Στοιχείο Qty. Σημείωση
  Τυποποιημένο Config. 1 Κύριο σώμα 1  
  2 Έλεγχος P5EE (5MHz) 1  
  3 Έλεγχος N07 (7MHz) 1  
  4 Couplant 1  
  5 Περίπτωση οργάνων 1  
  6 Λειτουργούν εγχειρίδιο 1  
  7 Αλκαλική μπαταρία 2 Μέγεθος AA
  8 Φορητός θερμικός εκτυπωτής Bluetooth 1  
  9 Υπέρ λογισμικό στοιχείων    
  10 Καλώδιο USB    
  Προαιρετικό Config. 1 Έλεγχος N02 (2.5MHz)   Δείτε Table1.1
  2 Εξετάστε HT5 (5MHz)  
  3 Εξετάστε N05 (5MHz)  
  4 Εξετάστε N05/90° (5MHz)  
  5 Υψηλής θερμοκρασίας Couplant  

   

  Λειτουργούσα μέθοδος και προσοχές

  Μέτρηση του σωλήνα και της σωλήνωσης.

  Κατά μέτρηση ενός κομματιού του σωλήνα για να καθορίσει το πάχος του τοίχου σωλήνων, την προσανατολισμός των μετατροπέων είναι σημαντικός. Εάν η διάμετρος του σωλήνα είναι μεγαλύτερη από περίπου 4 ίντσες, οι μετρήσεις πρέπει να γίνουν με το μετατροπέα προσανατολισμένο έτσι ώστε το χάσμα στο wearface είναι κάθετο (στη σωστή γωνία) στο μακροχρόνιο άξονα του σωλήνα. Για τις μικρότερες διαμέτρους σωλήνων, δύο μετρήσεις πρέπει να εκτελεσθούν, μια με την κάθετο χάσματος wearface, άλλη με το χάσμα παράλληλο στο μακροχρόνιο άξονα του σωλήνα. Ο μικρότερος των δύο επιδειχθεισών τιμών πρέπει έπειτα να ληφθεί ως πάχος σε εκείνο το σημείο.

  Μέτρηση των καυτών επιφανειών

  Η ταχύτητα του ήχου μέσω μιας ουσίας εξαρτάται από τη θερμοκρασία της. Δεδομένου ότι τα υλικά θερμαίνουν επάνω, η ταχύτητα του ήχου μέσω τους μειώσεις. Στις περισσότερες εφαρμογές με τις θερμοκρασίες επιφάνειας λιγότερο απ' ό, τι για 100℃, καμία ειδική διαδικασία δεν πρέπει να παρατηρηθεί. Στις θερμοκρασίες επάνω από αυτό το σημείο, η αλλαγή στην υγιή ταχύτητα του υλικού που είναι μετρημένες ενάρξεις για να έχει μια αξιοπρόσεχτη επίδραση επάνω στην υπερηχητική μέτρηση. Σε τέτοιες ανυψωμένες θερμοκρασίες, συνιστάται ο χρήστης να εκτελεί μια διαδικασία βαθμολόγησης σε ένα κομμάτι δειγμάτων του γνωστού πάχους, το οποίο είναι σε ή κοντά στη θερμοκρασία του υλικού που μετριέται. Αυτό θα επιτρέψει στο μετρητή για να υπολογίσει σωστά την ταχύτητα του ήχου μέσω του καυτού υλικού.

  Κατά εκτέλεση των μετρήσεων στις καυτές επιφάνειες, την μπορεί επίσης να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί ένας ειδικά κατασκευασμένος υψηλής θερμοκρασίας μετατροπέας. Αυτοί οι μετατροπείς χτίζονται χρησιμοποιώντας τα υλικά που μπορούν να αντισταθούν τις υψηλές θερμοκρασίες. Ακόμα κι έτσι, συνιστάται ο έλεγχος να αφήνεται σε επαφή με την επιφάνεια για έναν τόσο σύντομο χρόνο όπως απαιτείται για να αποκτήσει μια σταθερή μέτρηση. Ενώ ο μετατροπέας είναι σε επαφή με μια καυτή επιφάνεια, θα αρχίσει να θερμαίνει επάνω, και μέσω της θερμικής επέκτασης και άλλα αποτελέσματα, μπορούν να αρχίσουν να έχουν επιπτώσεις στην ακρίβεια των μετρήσεων.

  Μέτρηση των τοποθετημένων σε στρώματα υλικών.

  Τα τοποθετημένα σε στρώματα υλικά είναι μοναδικά δεδομένου ότι η πυκνότητά τους (και επομένως υγιής-ταχύτητα) μπορεί να ποικίλει αρκετά από το ένα κομμάτι σε άλλο. Μερικά τοποθετημένα σε στρώματα υλικά μπορούν ακόμη και να εκθέσουν τις αξιοπρόσεχτες αλλαγές στην υγιής-ταχύτητα πέρα από μια ενιαία επιφάνεια. Ο μόνος τρόπος να μετρηθούν σοβαρά τέτοια υλικά είναι με την εκτέλεση μιας διαδικασίας βαθμολόγησης σε ένα κομμάτι δειγμάτων του γνωστού πάχους. Ιδανικά, αυτό το υλικό δειγμάτων πρέπει να είναι ένα μέρος του μέτρησης του ίδιου κομματιού, ή τουλάχιστον από την ίδια batch ελασματοποίησης. Με να βαθμολογήσουν σε κάθε δοκιμαστικό κομμάτι χωριστά, τα αποτελέσματα της παραλλαγής της υγιής-ταχύτητας θα ελαχιστοποιηθούν.

  Μια πρόσθετη σημαντική εκτίμηση κατά τη μέτρηση των φύλλων πλαστικού, είναι ότι οποιοιδήποτε περιέλαβαν τα κενά αέρα ή οι τσέπες θα προκαλέσουν μια πρόωρη αντανάκλαση της ακτίνας υπερήχου. Αυτή η επίδραση θα παρατηρηθεί ως ξαφνική μείωση στο πάχος σε μια ειδάλλως κανονική επιφάνεια. Ενώ αυτό μπορεί να εμποδίσει την ακριβή μέτρηση του συνολικού υλικού πάχους, παρέχει στο χρήστη τη θετική ένδειξη των κενών αέρα στο φύλλο πλαστικού.

  Καταλληλότητα των υλικών

  Οι υπερηχητικές μετρήσεις πάχους στηρίζονται στη διάβαση ενός υγιούς κύματος μέσω του υλικού που μετριέται. Όχι όλα τα υλικά είναι καλά στη διαβίβαση του ήχου. Η υπερηχητική μέτρηση πάχους είναι πρακτική σε μια ευρεία ποικιλία των υλικών συμπεριλαμβανομένων των μετάλλων, των πλαστικών, και του γυαλιού. Τα υλικά που είναι δύσκολα περιλαμβάνουν μερικά υλικά απορριμμάτων, το σκυρόδεμα, το ξύλο, το φίμπεργκλας, και κάποιο λάστιχο.

  Couplants

  Όλες οι υπερηχητικές εφαρμογές απαιτούν κάποιο μέσο για να συνδέσουν τον ήχο από το μετατροπέα με το δοκιμαστικό κομμάτι. Χαρακτηριστικά ένα υψηλό υγρό ιξώδους χρησιμοποιείται ως μέσο. Ο ήχος που χρησιμοποιείται στην υπερηχητική μέτρηση πάχους δεν ταξιδεύει μέσω του αέρα αποτελεσματικά.

  Μια ευρεία ποικιλία των couplant υλικών μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην υπερηχητική μέτρηση. Η γλυκόλη προπυλενίου είναι κατάλληλη για τις περισσότερες εφαρμογές. Στις δύσκολες εφαρμογές όπου η μέγιστη μεταφορά της υγιούς ενέργειας απαιτείται, η γλυκερίνη συστήνεται. Εντούτοις, σε μερικά μέταλλα η γλυκερίνη μπορεί να προωθήσει τη διάβρωση με τη βοήθεια της απορρόφησης νερού και μπορεί έτσι να είναι ανεπιθύμητη. Άλλα κατάλληλα couplants για τις μετρήσεις στις κανονικές θερμοκρασίες μπορούν να περιλάβουν το νερό, τα διάφορα έλαια και τα λίπη, τα πηκτώματα, και τα ρευστά σιλικόνης. Οι μετρήσεις στις ανυψωμένες θερμοκρασίες θα απαιτήσουν τα ειδικά διατυπωμένα υψηλής θερμοκρασίας couplants.

  Έμφυτη στο υπερηχητικό πάχος η μέτρηση είναι η δυνατότητα ότι το όργανο θα χρησιμοποιήσει το δεύτερο παρά την πρώτη ηχώ από την πίσω επιφάνεια του υλικού που μετριέται ενώ στον τυποποιημένο τρόπο σφυγμός-ηχούς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ανάγνωση πάχους που είναι ΔΥΟ ΦΟΡΈΣ τι πρέπει να είναι. Η ευθύνη για την κατάλληλη χρήση του οργάνου και την αναγνώριση αυτών των τύπων φαινομένων στηρίζεται απλώς με το χρήστη του οργάνου.

   

  Συντήρηση οργάνων

  Όταν ο μετρητής πάχους εμφανίζεται μερικά άλλα ανώμαλα φαινόμενα, παρακαλώ μην αποσυναρμολογήστε ή μην ρυθμίστε οποιαδήποτε σταθερά συγκεντρωμένα μέρη. Συμπληρώστε και παρουσιάστε την κάρτα εξουσιοδότησης σε μας. Η υπηρεσία εξουσιοδότησης μπορεί να συνεχίσει. Το κρατήστε μακρυά από τη δόνηση, το ισχυρό μαγνητικό πεδίο, το διαβρωτικό μέσο, το dumpiness και τη σκόνη. Αποθήκευση στη συνηθισμένη θερμοκρασία. Με την αρχική συσκευασία, η μεταφορά επιτρέπεται στην τρίτη εθνική οδό βαθμού.

  .

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Mitech CO.,LTD.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lareina Lee

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα