ΚΟΒΆΛΤΙΟ MITECH, .LTD 

Δημιουργήστε την αξία για τον πελάτη, έχετε τη συμβολή για την παγκόσμια ασφάλεια.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Προϊόνταx ray ελάττωμα ανιχνευτή

Νέος εξοπλισμός ακτίνας X σχεδίου βιομηχανικός για μη καταστρεπτικά εξεταστικά xxh-1605

Νέος εξοπλισμός ακτίνας X σχεδίου βιομηχανικός για μη καταστρεπτικά εξεταστικά xxh-1605

New Design Industrial X Ray Equipment For Non Destructive Testing XXH-1605

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: MITECH
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Xxh-1605

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένο ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 200 την εβδομάδα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Διάθεση σκοτεινών θαλάμων: θερμοκρασία 20℃±2℃, ανάπτυξη 5 λεπτά, blackness≥1.5 Χρόνος έκθεσης: 5 λεπτά
Εστίαση στην ταινία: 600 mm Μέγιστη διείσδυση (Q235): 18
Γωνία ακτινοβολίας: 360°×25° Τρόπος μόνωσης: SF6

Ανιχνευτής xxh-1605 ρωγμών ακτίνας X βιομηχανίας MITECH με το νέο σχέδιο

 

Επισκόπηση προϊόντων

Η διογκώσιμη γεννήτρια ακτίνας X MITECH είναι ένας φορητός ανιχνευτής ρωγμών ακτίνας X για τη μη καταστρεπτική δοκιμή ακτίνας X, χρησιμοποιεί τη διαφορά του βαθμού απορρόφησης στο υλικό πάχος για να ανιχνεύσει τις εσωτερικές ατέλειες των υλικών. Ο ανιχνευτής έχει τα πλεονεκτήματα του μικρού μεγέθους, ελαφριά, εύκολος-φέρνει, απλή λειτουργία, ιδιαίτερα κατάλληλη για συνεταιριστικά με τις μονάδες ηλεκτρικής παραγωγής στα διάφορα σκληρά περιβάλλοντα το υλικό ταινιών μπορεί άμεσα να επιδείξει το μέγεθος και τη μορφή των εσωτερικών ατελειών στο κομμάτι προς κατεργασία, η εικόνα ατελειών που απεικονίζεται στην ταινία είναι αληθινή και σαφής και να είναι μακροπρόθεσμη που συντηρείται μπορεί Χωρίς ειδικές απαιτήσεις στην τραχύτητα επιφάνειας του κομματιού προς κατεργασία. η επίδραση του υλικού μεγέθους σιταριού έχει το ελάχιστο αποτέλεσμα στα αποτελέσματα της δοκιμής, που εφαρμόζονται στην εσωτερική ανίχνευση ατέλειας των διάφορων υλικών. Με την ισχυρή αντιπαρεμβατική δυνατότητα, καλή σταθερότητα, αξιόπιστη λειτουργία, έχει τα προφανή πλεονεκτήματα στις διαδικασίες κατασκευής και μεγάλου υψομέτρου, χρησιμοποιείται ευρέως στη ναυπηγική, κατασκευή μηχανημάτων, αεροπορία, σιδηρόδρομος, δοχεία πίεσης, λέβητες, πετρέλαιο, χημική βιομηχανία, βιομηχανία εθνικής ασφαλείας και άλλες βιομηχανίες, είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για τη μη καταστρεπτική δοκιμή.

Νέος εξοπλισμός ακτίνας X σχεδίου βιομηχανικός για μη καταστρεπτικά εξεταστικά xxh-1605

Αρχή εργασίας

Ταινία ακτίνας X προϊόντων γεννητριών ακτίνας X, που χρησιμοποιεί το διαφορετικό βαθμό απορρόφησης μεταξύ του υλικού και του πάχους για να επιδείξει τις εσωτερικές ατέλειες των μερών και να ενώσει στενά τη ραφή στην ταινία, σύμφωνα με τη φύση, το μέγεθος και τη θέση της ατέλειας για να αξιολογήσει την ποιότητα των υλικών και των προϊόντων.

Αυτή η σειρά γεννήτριας ακτίνας X υιοθετεί ελεγχόμενο τον πυρίτιο μονοφασικό διορθωτή γεφυρών, η αποκατεστημένη τάση που αλλάζουν στη ΣΥΝΕΧΗ τάση μέσω του κυκλώματος φίλτρων LC. Αυτή η τάση μετέτρεψε σε έναν ομοιοκατευθυνόμενο σφυγμό με μια μεταβλητή συχνότητα από thyristor το κύκλωμα μπαλτάδων, σταλμένη στον υψηλής τάσεως μετασχηματιστή σφυγμού για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στη γεννήτρια ακτίνας X. Αυτή η τάση των δεκάδων KV ακόμη και εκατό KV προστίθεται στο σωλήνα ακτίνας X (δύο οργάνωσαν το σωλήνα) και στις δύο άκρες, ηλεκτρόνια από την κάθοδο στην κατεύθυνση ανόδων για να επιταχύνει και να πάρει ένα μεγάλο ποσό ενέργειας. όταν τα μεγάλα ηλεκτρόνια χτυπούν την άνοδο, και με αλληλεπιδρώ με τα άτομα μετάλλων ανόδων έξω από τον πυρηνικό τομέα Coulomb, εκπέμψτε τις ακτίνες X.

Όταν η ακτίνα X μέσω του υλικού, η ένταση αποδυνάμωσε βαθμιαία. Οι σημαντικές ιδιότητες των ακτίνων X είναι να εκτεθεί η ταινία, ακριβώς όπως το συνηθισμένο φως, μπορεί να κάνει το ασημένιο αλογονίδιο στο στρώμα γαλακτώματος ταινιών στο κέντρο λανθάνουσας εικόνας προϊόντων, μετά από να αναπτυχθεί και να καθορίσει θα μαυριστεί, περισσότερο αυτό που λαμβάνει την ακτίνα που ο πιό μαύρος η ταινία είναι. Αυτή η επίδραση καλείται φωτογραφική επίδραση. Επειδή η φωτογραφική επίδραση της ακτίνας X στο ασημένιο αλογονίδιο είναι πολύ μικρότερη από αυτή του συνηθισμένου φωτός, έτσι πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ειδική ταινία ακτίνας X, και οι δύο πλευρές αυτής της ταινίας είναι ντυμένες με ένα παχύ λατέξ επιπλέον, επίσης η ανάγκη να χρησιμοποιηθεί μια φωτοευαίσθητη οθόνη που μπορεί να ενισχύσει την επίδραση, η οθόνη αποτελείται συνήθως από το φύλλο αλουμινίου μολύβδου. Βάλτε την εκτεθειμένη ταινία στο σκοτεινό θάλαμο, μετά από να αναπτυχθεί, να καθορίσει, την πλύση και την ξήρανση, παρατηρώντας έπειτα την ξηρά ταινία στο viewbox, σύμφωνα με τις εικόνες των ελαττωματικών μερών και των μη-ατελειών. Μπορούμε να καθορίσουμε τον τύπο, αριθμός, μέγεθος των ατελειών, και αυτό είναι η αρχή της ακτινογραφικής επιθεώρησης.

 

Διαμόρφωση

Αριθ. Όνομα QTY Παρατηρήσεις
1 Ανιχνευτής ρωγμών ακτίνας X 1  
2 ελεγκτής 1  
3 Καλώδιο σύνδεσης (10 πυρήνες) 1  
4 Καλώδιο τροφοδοσίας (2 πυρήνες) 1  
5 Επίγειος μόλυβδος 1  
6 Θρυαλλίδα (3A) 5  
7 Συνημμένα αρχεία 1  

 

Συνθήκες εργασίας

Θερμοκρασία περιβάλλοντος -25℃-40℃
Σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερος από 85%
Ασφαλής πίεση εργασίας 0.35-0.50mPa

Η σημείωση, δεν χρησιμοποιεί πότε η πίεση είναι κάτω από 0.35mPa

 

Η εκπομπή της ακτίνας X

Νέος εξοπλισμός ακτίνας X σχεδίου βιομηχανικός για μη καταστρεπτικά εξεταστικά xxh-1605                           Νέος εξοπλισμός ακτίνας X σχεδίου βιομηχανικός για μη καταστρεπτικά εξεταστικά xxh-1605

                         Σχήμα 1 σχήμα 2

 

Σχήμα 1: Περιφερειακή γεννήτρια στόχων σωλήνων γυαλιού

Σχήμα 2: Κεραμική κατευθυντική γεννήτρια σωλήνων

 

Νέος εξοπλισμός ακτίνας X σχεδίου βιομηχανικός για μη καταστρεπτικά εξεταστικά xxh-1605

Νέος εξοπλισμός ακτίνας X σχεδίου βιομηχανικός για μη καταστρεπτικά εξεταστικά xxh-1605

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Mitech CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Beryl

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα