ΚΟΒΆΛΤΙΟ MITECH, .LTD 

Δημιουργήστε την αξία για τον πελάτη, έχετε τη συμβολή για την παγκόσμια ασφάλεια.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Προϊόνταυπερηχητικός ελεγκτής πάχους

Θέτοντας όργανο μέτρησης πάχους φωτεινότητας προεπιλογής, υπερηχητικός μετρητής πάχους MT600

Θέτοντας όργανο μέτρησης πάχους φωτεινότητας προεπιλογής, υπερηχητικός μετρητής πάχους MT600

  • Default Brightness Setting Thickness Measuring Instrument , MT600 Ultrasonic Thickness Gauge
  • Default Brightness Setting Thickness Measuring Instrument , MT600 Ultrasonic Thickness Gauge
  • Default Brightness Setting Thickness Measuring Instrument , MT600 Ultrasonic Thickness Gauge
 • Default Brightness Setting Thickness Measuring Instrument , MT600 Ultrasonic Thickness Gauge

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα Πεκίνο
  Μάρκα: MITECH
  Πιστοποίηση: CE / GOST
  Αριθμό μοντέλου: MT600

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
  Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο κουτί κατά την εξαγωγή
  Χρόνος παράδοσης: Μετά από να λάβει την πληρωμή
  Όροι πληρωμής: Δυτική Ένωση, T/T, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 μονάδα/μονάδες το μήνα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Μέτρηση της σειράς: 0.65600mm (PE), 3100mm (EE) Ψήφισμα: 0.1/0.01/0.001mm
  Επικοινωνία: USB. Bluetooth Για το χρόνο εργασίας: 30h (φωτεινότητα προεπιλογής που θέτει)
  Κύριο βάρος μονάδων: 295g Διαστάσεις: 150mm×76mm×38mm
  Μνήμης: 100 ομάδες (100values για κάθε ομάδα) αποθηκευμένων τιμών
  Υψηλό φως:

  ultrasonic thickness meter

  ,

  coating thickness gauge

  MT600 ο πολλαπλού τρόπου υπερηχητικός μετρητής πάχους με 320*240 ζωηρόχρωμο LCD μπορεί να επιδείξει τα αποτελέσματα σαφή

  Επισκόπηση προϊόντων

  MT600 ο πολλαπλού τρόπου υπερηχητικός μετρητής πάχους είναι ένα αναβαθμισμένο προϊόν. Δίνουμε περισσότερη προσοχή στην εμπειρία χρηστών και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η οπτική εμπειρία, ο βαθμός προστασίας, ο αυτόματοι συναγερμός και το κ.λπ. Η επίδειξη χρώματος TFT (320×240 TFT LCD) με το διευθετήσιμο backlight, επιτρέπει στο χρήστη για να εργαστεί στα εργοτάξια με τη χαμηλή ορατότητα. IP65 ο βαθμός προστασίας, μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τα σκληρά περιβάλλοντα τομέων του πετρελαίου, της σκόνης και άλλης διάβρωσης. Έχει επίσης τη λειτουργία ραδιοφωνικής μετάδοσης φωνής, τον αυτόματο συναγερμό., το ψήφισμα 0.1mm/0.01mm/0.001mm, bluetooth την επικοινωνία και διαπερνά τον τρόπο επιστρώματος και τις κανονικά λειτουργίες τρόπου και κ.λπ…. Μπορεί να μετρήσει το πάχος υποστρωμάτων χωρίς την ανάγκη να ξεφορτωθεί να ντύσει άμεσα. Η μοναδική μη καταστρεπτική εξεταστική απόδοσή της παρέχει την τέλεια λύση για τη δοκιμή πάχους των κλειστών σωλήνων, των εμπορευματοκιβωτίων, κ.λπ. Χρησιμοποιείται ευρέως στο πετρέλαιο, τη χημική ουσία, τη μεταλλουργία, τη ναυπηγική, την αεροπορία, το αεροδιάστημα και άλλους τομείς λόγω του βαθμού εκλέπτυνσης διάβρωσης ελέγχου διάφορων σωλήνων και δοχείων πίεσης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ακριβή μέτρηση του μετάλλου φύλλων και των επεξεργασμένων στη μηχανή μερών. Αυτό το επαγγελματικό όργανο ακρίβειας πρόκειται να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής και το κατάλληλο ποσοστό, μείωση κόστους.
   

  Λειτουργία & εφαρμογή

  Ικανός τις μετρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα του υλικού, συμπεριλαμβανομένων των μετάλλων, του πλαστικού, της κεραμικής, των σύνθετων, epoxies, του γυαλιού και άλλων καλά-αγώγιμων υλικών υπερηχητικών κυμάτων. Τα πρότυπα μετατροπέων είναι διαθέσιμα για την ειδική εφαρμογή, που περιλαμβάνει για το χονδροειδές σιτάρι τις υλικές και υψηλής θερμοκρασίας εφαρμογές.

  Αρχή εργασίας

  Ο ψηφιακός υπερηχητικός μετρητής πάχους καθορίζει το πάχος ενός μέρους ή μιας δομής με ακριβώς να μετρήσει το χρόνο που απαιτείται για έναν σύντομο υπερηχητικό σφυγμό που παράγεται από έναν μετατροπέα για να ταξιδεψει μέσω του πάχους του υλικού, να απεικονίσει από την πίσω ή εσωτερική επιφάνεια, και να επιστραφεί στο μετατροπέα. Ο μετρημένος διπλής κατεύθυνσης χρόνος διέλευσης διαιρείται με δύο για να αποτελέσει την κάτω-και-πίσω πορεία ταξιδιού, και πολλαπλασιάζεται έπειτα με την ταχύτητα του ήχου στο υλικό. Το αποτέλεσμα εκφράζεται στη γνωστή σχέση: H=v×t/2
  Όπου:
  Χ-πάχος του δοκιμαστικού κομματιού.
  β-υγιής ταχύτητα στο υλικό.
   
  ο τ-μετρημένος μετ'επιστροφής χρόνος διέλευσης.

  Συνθήκες εργασίας

  Λειτουργούσα θερμοκρασία: - 20℃~+60℃
  Θερμοκρασία αποθήκευσης: - 30℃~+70℃
  Σχετική υγρασία ≤90%
  Το περιβάλλον περιβάλλον πρέπει να αποφύγει του vibratin, του ισχυρού magentic τομέα, της διαβρωτικής μέσης και βαριάς σκόνης.

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα οργάνων

  Πολλαπλού τρόπου: Τρόπος σφυγμός-ηχούς (τρόπος PE) και τρόπος ηχώ-ηχούς (τρόπος EE). Στον τρόπο ηχώ-ηχούς, μπορεί να εξετάσει το πάχος τοίχων που αποβάλλει το χρώμα ή που ντύνει το πάχος.
  Ευρεία μετρώντας σειρά: Τρόπος σφυγμός-ηχούς: (0.65~600) χιλ. (στο χάλυβα). Τρόπος ηχώ-ηχούς: (2.5~100) χιλ.
  Διόρθωση β-πορειών για να αντισταθμίσει τη μη γραμμικότητα του ελέγχου
  Η επίδειξη χρώματος TFT (320×240 TFT LCD) με το διευθετήσιμο backlight, επιτρέπει στο χρήστη για να εργαστεί στα εργοτάξια με τη χαμηλή ορατότητα.
  Η αμετάβλητη μνήμη μπορεί να αποθηκεύσει 100 ομάδες πάχους δοκιμής. Εκατό αρχεία ανώτατα για κάθε ομάδα.
  Δύο αλκαλικές μπαταρίες μεγέθους AA ως πηγή ισχύος. Συνεχής λειτουργούσα περίοδος τουλάχιστον 100 ωρών (φωτεινότητα προεπιλογής που θέτει). Εφεδρική και αυτόματη δύναμη επίδειξης από τις λειτουργίες να σωθεί η δύναμη.
  Με την εσωτερική ενότητα Bluetooth, μπορεί να τυπώσει την έκθεση δοκιμής wirelessly.
  Λιμένας επικοινωνίας USB 2,0. Σε απευθείας σύνδεση μεταφορά των μετρημένων στοιχείων στο PC μέσω USB

  Λειτουργούσα μέθοδος και προσοχές

  Μέτρηση του σωλήνα και της σωλήνωσης.
  Κατά μέτρηση ενός κομματιού του σωλήνα για να καθορίσει το πάχος του τοίχου σωλήνων, την προσανατολισμός των μετατροπέων είναι σημαντικός. Εάν η διάμετρος του σωλήνα είναι μεγαλύτερη από περίπου 4 ίντσες, οι μετρήσεις πρέπει να γίνουν με το μετατροπέα προσανατολισμένο έτσι ώστε το χάσμα στο wearface είναι κάθετο (στη σωστή γωνία) στο μακροχρόνιο άξονα του σωλήνα. Για τις μικρότερες διαμέτρους σωλήνων, δύο μετρήσεις πρέπει να εκτελεσθούν, μια με την κάθετο χάσματος wearface, άλλη με το χάσμα παράλληλο στο μακροχρόνιο άξονα του σωλήνα. Ο μικρότερος των δύο επιδειχθεισών τιμών πρέπει έπειτα να ληφθεί ως πάχος σε εκείνο το σημείο.
  Μέτρηση των καυτών επιφανειών
  Η ταχύτητα του ήχου μέσω μιας ουσίας εξαρτάται από τη θερμοκρασία της. Δεδομένου ότι τα υλικά θερμαίνουν επάνω, η ταχύτητα του ήχου μέσω τους μειώσεις. Στις περισσότερες εφαρμογές με τις θερμοκρασίες επιφάνειας λιγότερο απ' ό, τι για 100℃, καμία ειδική διαδικασία δεν πρέπει να παρατηρηθεί. Στις θερμοκρασίες επάνω από αυτό το σημείο, η αλλαγή στην υγιή ταχύτητα του υλικού που είναι μετρημένες ενάρξεις για να έχει μια αξιοπρόσεχτη επίδραση επάνω στην υπερηχητική μέτρηση. Σε τέτοιες ανυψωμένες θερμοκρασίες, συνιστάται ο χρήστης να εκτελεί μια διαδικασία βαθμολόγησης σε ένα κομμάτι δειγμάτων του γνωστού πάχους, το οποίο είναι σε ή κοντά στη θερμοκρασία του υλικού που μετριέται. Αυτό θα επιτρέψει στο μετρητή για να υπολογίσει σωστά την ταχύτητα του ήχου μέσω του καυτού υλικού.
  Κατά εκτέλεση των μετρήσεων στις καυτές επιφάνειες, την μπορεί επίσης να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί ένας ειδικά κατασκευασμένος υψηλής θερμοκρασίας μετατροπέας. Αυτοί οι μετατροπείς χτίζονται χρησιμοποιώντας τα υλικά που μπορούν να αντισταθούν τις υψηλές θερμοκρασίες. Ακόμα κι έτσι, συνιστάται ο έλεγχος να αφήνεται σε επαφή με την επιφάνεια για έναν τόσο σύντομο χρόνο όπως απαιτείται για να αποκτήσει μια σταθερή μέτρηση. Ενώ ο μετατροπέας είναι σε επαφή με μια καυτή επιφάνεια, θα αρχίσει να θερμαίνει επάνω, και μέσω της θερμικής επέκτασης και άλλα αποτελέσματα, μπορούν να αρχίσουν να έχουν επιπτώσεις στην ακρίβεια των μετρήσεων.
  Μέτρηση των τοποθετημένων σε στρώματα υλικών.
  Τα τοποθετημένα σε στρώματα υλικά είναι μοναδικά δεδομένου ότι η πυκνότητά τους (και επομένως υγιής-ταχύτητα) μπορεί να ποικίλει αρκετά από το ένα κομμάτι σε άλλο. Μερικά τοποθετημένα σε στρώματα υλικά μπορούν ακόμη και να εκθέσουν τις αξιοπρόσεχτες αλλαγές στην υγιής-ταχύτητα πέρα από μια ενιαία επιφάνεια. Ο μόνος τρόπος να μετρηθούν σοβαρά τέτοια υλικά είναι με την εκτέλεση μιας διαδικασίας βαθμολόγησης σε ένα κομμάτι δειγμάτων του γνωστού πάχους. Ιδανικά, αυτό το υλικό δειγμάτων πρέπει να είναι ένα μέρος του μέτρησης του ίδιου κομματιού, ή τουλάχιστον από την ίδια batch ελασματοποίησης. Με να βαθμολογήσουν σε κάθε δοκιμαστικό κομμάτι χωριστά, τα αποτελέσματα της παραλλαγής της υγιής-ταχύτητας θα ελαχιστοποιηθούν.
  Μια πρόσθετη σημαντική εκτίμηση κατά τη μέτρηση των φύλλων πλαστικού, είναι ότι οποιοιδήποτε περιέλαβαν τα κενά αέρα ή οι τσέπες θα προκαλέσουν μια πρόωρη αντανάκλαση της ακτίνας υπερήχου. Αυτή η επίδραση θα παρατηρηθεί ως ξαφνική μείωση στο πάχος σε μια ειδάλλως κανονική επιφάνεια. Ενώ αυτό μπορεί να εμποδίσει την ακριβή μέτρηση του συνολικού υλικού πάχους, παρέχει στο χρήστη τη θετική ένδειξη των κενών αέρα στο φύλλο πλαστικού.
  Καταλληλότητα των υλικών
  Οι υπερηχητικές μετρήσεις πάχους στηρίζονται στη διάβαση ενός υγιούς κύματος μέσω του υλικού που μετριέται. Όχι όλα τα υλικά είναι καλά στη διαβίβαση του ήχου. Η υπερηχητική μέτρηση πάχους είναι πρακτική σε μια ευρεία ποικιλία των υλικών συμπεριλαμβανομένων των μετάλλων, των πλαστικών, και του γυαλιού. Τα υλικά που είναι δύσκολα περιλαμβάνουν μερικά υλικά απορριμμάτων, το σκυρόδεμα, το ξύλο, το φίμπεργκλας, και κάποιο λάστιχο.
  Couplants
  Όλες οι υπερηχητικές εφαρμογές απαιτούν κάποιο μέσο για να συνδέσουν τον ήχο από το μετατροπέα με το δοκιμαστικό κομμάτι. Χαρακτηριστικά ένα υψηλό υγρό ιξώδους χρησιμοποιείται ως μέσο. Ο ήχος που χρησιμοποιείται στην υπερηχητική μέτρηση πάχους δεν ταξιδεύει μέσω του αέρα αποτελεσματικά.
  Μια ευρεία ποικιλία των couplant υλικών μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην υπερηχητική μέτρηση. Η γλυκόλη προπυλενίου είναι κατάλληλη για τις περισσότερες εφαρμογές. Στις δύσκολες εφαρμογές όπου η μέγιστη μεταφορά της υγιούς ενέργειας απαιτείται, η γλυκερίνη συστήνεται. Εντούτοις, σε μερικά μέταλλα η γλυκερίνη μπορεί να προωθήσει τη διάβρωση με τη βοήθεια της απορρόφησης νερού και μπορεί έτσι να είναι ανεπιθύμητη. Άλλα κατάλληλα couplants για τις μετρήσεις στις κανονικές θερμοκρασίες μπορούν να περιλάβουν το νερό, τα διάφορα έλαια και τα λίπη, τα πηκτώματα, και τα ρευστά σιλικόνης. Οι μετρήσεις στις ανυψωμένες θερμοκρασίες θα απαιτήσουν τα ειδικά διατυπωμένα υψηλής θερμοκρασίας couplants.
  Έμφυτη στο υπερηχητικό πάχος η μέτρηση είναι η δυνατότητα ότι το όργανο θα χρησιμοποιήσει το δεύτερο παρά την πρώτη ηχώ από την πίσω επιφάνεια του υλικού που μετριέται ενώ στον τυποποιημένο τρόπο σφυγμός-ηχούς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ανάγνωση πάχους που είναι ΔΥΟ ΦΟΡΈΣ τι πρέπει να είναι. Η ευθύνη για την κατάλληλη χρήση του οργάνου και την αναγνώριση αυτών των τύπων φαινομένων στηρίζεται απλώς με το χρήστη του οργάνου.

  Συντήρηση οργάνων

  Όταν ο μετρητής πάχους εμφανίζεται μερικά άλλα ανώμαλα φαινόμενα, παρακαλώ μην αποσυναρμολογήστε ή μην ρυθμίστε οποιαδήποτε σταθερά συγκεντρωμένα μέρη. Συμπληρώστε και παρουσιάστε την κάρτα εξουσιοδότησης σε μας. Η υπηρεσία εξουσιοδότησης μπορεί να συνεχίσει. Το κρατήστε μακρυά από τη δόνηση, το ισχυρό μαγνητικό πεδίο, το διαβρωτικό μέσο, το dumpiness και τη σκόνη. Αποθήκευση στη συνηθισμένη θερμοκρασία. Με την αρχική συσκευασία, η μεταφορά επιτρέπεται στην τρίτη εθνική οδό βαθμού.

   

  Θέτοντας όργανο μέτρησης πάχους φωτεινότητας προεπιλογής, υπερηχητικός μετρητής πάχους MT600 0Θέτοντας όργανο μέτρησης πάχους φωτεινότητας προεπιλογής, υπερηχητικός μετρητής πάχους MT600 1Θέτοντας όργανο μέτρησης πάχους φωτεινότητας προεπιλογής, υπερηχητικός μετρητής πάχους MT600 2 

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Mitech CO.,LTD.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lareina Lee

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα