ΚΟΒΆΛΤΙΟ MITECH, .LTD 

Δημιουργήστε την αξία για τον πελάτη, έχετε τη συμβολή για την παγκόσμια ασφάλεια.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπερήχων Ανιχνευτής Ελάττωμα

Φορητός υπερηχητικός εξοπλισμός NDT που υποστηρίζει τα αγγλικά με την πλήρη ζωηρόχρωμη επίδειξη MFD660C TFT LCD

Φορητός υπερηχητικός εξοπλισμός NDT που υποστηρίζει τα αγγλικά με την πλήρη ζωηρόχρωμη επίδειξη MFD660C TFT LCD

  • Portable Ultrasonic Ndt Equipment Supporting English With Full Colorful TFT LCD Display MFD660C
  • Portable Ultrasonic Ndt Equipment Supporting English With Full Colorful TFT LCD Display MFD660C
  • Portable Ultrasonic Ndt Equipment Supporting English With Full Colorful TFT LCD Display MFD660C
  • Portable Ultrasonic Ndt Equipment Supporting English With Full Colorful TFT LCD Display MFD660C
 • Portable Ultrasonic Ndt Equipment Supporting English With Full Colorful TFT LCD Display MFD660C

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: MITECH
  Πιστοποίηση: CE/GOST/ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: MFD660C

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρότυπο χαρτοκιβώτιο
  Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα την εβδομάδα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  ψήφισμα επίδειξης: (εικονοκύτταρα 640×480) πλήρες ψηφιακό αληθινό χρώμα TFT LCD Τυφλή περιοχή: 5MM
  Αυτόματος-βαθμολόγηση: Αυτοματοποιημένη βαθμολόγηση του μετατροπέα μηδενικά αντισταθμισμένη ή/και υλική ταχύτητα Ενισχύστε την πύλη: διάδοση της σειράς πυλών πέρα από το ολόκληρο πλάτος οθόνης
  Β-ανίχνευση: επιδείξτε μια γραφική διατομή του κομματιού προς κατεργασία Διεπαφή επικοινωνίας: Λιμένας υψηλής ταχύτητας USB2.0
  Υψηλό φως:

  ultrasonic flaw detection machine

  ,

  ultrasonic ndt equipment

  Φορητός υπερηχητικός ανιχνευτής MFD660C ρωγμών Mitech με την πλήρεις ζωηρόχρωμες επίδειξη και την υποστήριξη αγγλικά TFT LCD

   

  Επισκόπηση προϊόντων

  MFD660C ο ευφυής ψηφιακός υπερηχητικός ανιχνευτής ρωγμών, συγκεντρωμένο Mitech προϊόν ασφαλίστρου ετών σχολαστικά αναπτυγμένο, έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως το μοναδικό σχέδιο, περίπλοκη κατασκευή, κατάλληλη λειτουργία, ισχυρή λειτουργία. Είχε λάβει των πελατών που ευνοήθηκαν από την έναρξή του. Μπορεί να εξετάσει, να προσανατολίσει, να αξιολογήσει και να εντοπίσει τις διάφορες ρωγμές όπως η ρωγμή, λαρδί, τρύπα αέρα στο εσωτερικό του κομματιού προς κατεργασία γρήγορα και ακριβώς χωρίς οποιαδήποτε καταστροφή. Με την πλήρη ψηφιακή επίδειξη 640X480 TFT LCD, μπορεί να επιλέξει το λειτουργούν ύφος διεπαφών και τη φωτεινότητα LCD σύμφωνα με το περιβάλλον. Με τον εξανθρωπισμό του σχεδίου διεπαφών, το κυματοειδές παρουσιάζει ευγενικά. Μπορεί να βρεί τις ατέλειες σαφώς στην πλήρη οθόνη. Το ενιαίο χέρι ικανό για τη λειτουργία εκμετάλλευσης, την παραγωγή των καμπυλών, τη βαθμολόγηση ελέγχων και άλλη συμβατική λειτουργία μπορεί να ολοκληρωθεί αυτόματα. Αφαιρέστε τον πυρήνα τον επεξεργαστή ΚΜΕ με την κύρια συχνότητα 400M, μπορεί να ολοκληρώσει το σύνθετο τρέξιμο γρήγορα και να πραγματοποιήσει την ευφυή ανάλυση ατέλειας. Το χαμηλής ισχύος σχέδιο με τη μεγάλη περιεκτικότητα και την ιονική ενότητα μπαταριών λίθιου υψηλής επίδοσης, αυτό μπορεί να λειτουργήσει περισσότερο από 10 ώρες συνεχώς. Οι πλήρεις αγγλικές master-slave επιλογές, υπογραμμίζοντας στην εμπειρία χρηστών, που συλλέγει τα συντομότερα κλειδιά, ψηφιακή περιστροφική ρόδα σαϊτών, διαγώνιες επιλογές τρία λειτουργούντες τρόποι σε ένα σώμα, πελάτες με τις διαφορετικές συνήθειες μπορούν να το λειτουργήσουν ελεύθερα. Υποστηρίζει πολλές γλώσσες. Η αδιάβροχη, απόδειξη πετρελαίου της, dustproof λειτουργία μπορεί να επιτύχει το επίπεδο προστασίας IP65. Είναι το απαραίτητο επαγγελματικό όργανο ακρίβειας για την ανίχνευση ατέλειας, τον ποιοτικό έλεγχο, τη σε απευθείας σύνδεση παρακολούθηση ασφάλειας και την αξιολόγηση ζωής στους τομείς του πετρελαίου, χημική ουσία, μεταλλουργία, ναυπηγική, αεροπορία, σιδηρόδρομοι και ούτω καθεξής.

  Φορητός υπερηχητικός εξοπλισμός NDT που υποστηρίζει τα αγγλικά με την πλήρη ζωηρόχρωμη επίδειξη MFD660C TFT LCD

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα οργάνων

  Συναγερμός πυλών

  Η θέση πυλών, το πλάτος πυλών και το ύψος πυλών μπορούν να είναι διευθετήσιμες κατά βούληση. Η πύλη Β μπορεί επέλεξε να θέσει να κύμα-πάρει το συναγερμό Ή την κύμα-απώλεια του συναγερμού. Το ηχητικό σήμα στην πύλη και το φως των οδηγήσεων μπορεί να ανησυχήσουν ή να κλείσουν (ο ελαφρύς συναγερμός των οδηγήσεων είναι πολύ αποτελεσματικός στο πλαίσιο του περιβάλλοντος θορύβου). Η λειτουργία σημαδιών σύλληψης μπορεί να παρουσιάσει συλλήφθεία χαρακτηριστικά ηχούς στην πύλη.

   

  Αποθήκευση στοιχείων

  Το όργανο χτίζεται με τη μάζα - αποθήκευση. Τα στοιχεία και τα αρχεία δεν θα χαθούν λόγω της διακοπής δύναμης οργάνων. Το περιεχόμενο αποθήκευσης περιέλαβε τις παραμέτρους καναλιών, τις εικόνες κυματοειδούς και τα τηλεοπτικά αρχεία. Υποστηρίζει 100 ομάδες ρωγμής που ανιχνεύουν τα κανάλια παραμέτρων. Μπορεί να προετοιμάσει καλά για τις παραμέτρους συνδυασμού των διάφορων τύπων ελέγχων και οργάνων. Μπορεί να προσθέσει τις κλειδαριές σε κάθε κανάλι και να αλλάξει το όνομα καναλιών καθώς επίσης και τα καθορισμένα εξεταστικά πρότυπα για κάθε βιομηχανία ελεύθερα. Μπορεί να σώσει 20000 εικόνες της ανίχνευσης των σημάτων και των παραμέτρων ηχούς. Μπορεί να πραγματοποιήσει την επικοινωνία με το PC.

   

  Τηλεοπτική λειτουργία

  Το όργανο υποστηρίζει για τη διάσωση της διαδικασίας επιθεώρησης ως τηλεοπτικό αρχείο και το σώζει στην εσωτερική κάρτα αποθήκευσης. Το τηλεοπτικό αρχείο μπορεί να επαναληφθεί μέσω του οργάνου. Το όργανο μπορεί να υποστηρίξει μέγιστες 100 ώρες των τηλεοπτικών αρχείων. Η αναπαραγωγή ήχου το βίντεο διαδικασίας επιθεώρησης κάνει τη μεγάλη ευκολία για την εκμάθηση της ανίχνευσης αλλά και σωζόμενος για τη μελλοντική ανάλυση στη διαδικασία επιθεώρησης.

   

  Σε πραγματικό χρόνο ρολόι

  Το αρχείο και σώζει το ακολουθώντας αρχείο της ανίχνευσης της ημερομηνίας και του χρόνου σε πραγματικό - χρόνος.

   

  Επικοινωνία

  Η διεπαφή επικοινωνίας υψηλής ταχύτητας USB2.00TG με το συνδέοντας όργανο και τον υπολογιστή καλωδίων USB, αυτό μπορεί να πραγματοποιήσει τη μεταφορά και την εργασία αρχείων στοιχείων για τον τρόπο USBHost για να ενεργοποιήσει τον εξωτερικό συνδέοντας δίσκο του U.

   

  Ενότητα μπαταριών

  Η ενότητα μπαταριών λίθιου μεγάλης περιεκτικότητας είναι εύκολο να συγκεντρωθεί και να αποσυντεθεί. Μπορεί να χρεωθεί ανεξάρτητα αλλά και να χρεωθεί με την παρεμβολή του καλωδίου. Ο χρόνος συνεχώς απασχόλησής του είναι περισσότερο από 10 ώρες.

   

  Απόδοση Self-checking

  Το όργανο μπορεί αυτόματα να εξετάσει τους συνδυασμένους δείκτες απόδοσης του ελέγχου οργάνων (συμπεριλαμβανομένου του οριζόντιου λάθους γραμμικότητας, του κάθετου λάθους γραμμικότητας, της ανάλυσης, της δυναμικής περιοχής, της σειράς ευαισθησίας, του περιθωρίου ευαισθησίας) και μπορεί να παραγάγει την εξεταστική έκθεση.

   

  Λειτουργία & εφαρμογή

  Το όργανο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην εντόπιση και η ταξινόμηση κρυμμένων των ρωγμών, αποβάλλει, απολύει και παρόμοιες ασυνέχειες στις συγκολλήσεις, τα σφυρηλατημένα κομμάτια, τα καταλύματα, τους άξονες, τους άξονες, τις δεξαμενές, τα δοχεία πίεσης, τους στροβίλους και τα δομικά συστατικά.

   

  Συνθήκες εργασίας

  Λειτουργούσα θερμοκρασία: -10℃ σε 50℃

  Θερμοκρασία αποθήκευσης: - 30℃ σε 50℃

  Σχετική υγρασία: (20 ~ 95) % RH

  Το περιβάλλον περιβάλλον πρέπει να αποφύγει της δόνησης, του ισχυρού magentic τομέα, της διαβρωτικής μέσης και βαριάς σκόνης.

  Φορητός υπερηχητικός εξοπλισμός NDT που υποστηρίζει τα αγγλικά με την πλήρη ζωηρόχρωμη επίδειξη MFD660C TFT LCD

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Mitech CO.,LTD.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Beryl

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα