ΚΟΒΆΛΤΙΟ MITECH, .LTD 

Δημιουργήστε την αξία για τον πελάτη, έχετε τη συμβολή για την παγκόσμια ασφάλεια.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπερήχων Ανιχνευτής Ελάττωμα

Φορητές υπερηχητικές εικόνες κυματοειδούς εξοπλισμού ανίχνευσης ρωγμών Mitch και τηλεοπτικά αρχεία

Φορητές υπερηχητικές εικόνες κυματοειδούς εξοπλισμού ανίχνευσης ρωγμών Mitch και τηλεοπτικά αρχεία

  • Mitch Portable Ultrasonic Flaw Detection Equipment Waveform Pictures And Video Files
  • Mitch Portable Ultrasonic Flaw Detection Equipment Waveform Pictures And Video Files
  • Mitch Portable Ultrasonic Flaw Detection Equipment Waveform Pictures And Video Files
  • Mitch Portable Ultrasonic Flaw Detection Equipment Waveform Pictures And Video Files
 • Mitch Portable Ultrasonic Flaw Detection Equipment Waveform Pictures And Video Files

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: MITECH
  Πιστοποίηση: CE GOST
  Αριθμό μοντέλου: MFD350B

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1
  Τιμή: USD
  Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη συσκευασία χαρτοκιβωτίων εξαγωγής για τον ψηφιακό φορητό υπερηχητικό ανιχνευτή MFD350B
  Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, Western Union paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 500
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Όνομα προϊόντων: Ψηφιακός φορητός υπερηχητικός ανιχνευτής MFD350B ρωγμών MITCH Εύρος ζώνης:  0,5 στο αυτόματο ταίριασμα 10MHz σύμφωνα με τη συχνότητα ελέγχων.
  Κάθετο γραμμικό λάθος: 3.0% Αναχωρήσεις ευαισθησίας:  >60dB (με επίπεδο πυθμένα βαθιά τρύπα 200mmФ2)
  Απόρριψη: (0 έως 80) % γραμμικά χωρίς επιρροή της γραμμικότητας και του κέρδους Γενικές διαστάσεις:  263 × 170 × 61 (χιλ.)
  Θερμοκρασία λειτουργίας:  (- 10 ~ 50) ℃ Κέρδος:  0 DB σε 110 DB διευθετήσιμα στα επιλέξιμα βήματα 0,1 DB, 1 DB, 2dB και 6dB
  Ανάγνωση πυλών:  προαιρετικός για την ενιαία πύλη και το διπλό τρόπο ανάγνωσης πυλών, μέγιστες αναγνώσεις μέσα στην διόρθωση: Θετικό ημίκυμα, αρνητικό ημίκυμα, πλήρες κύμα, RF.
  δειγματοληψία:  10 μετατροπέας ΑΓΓΕΛΙΩΝ ψηφίων με την ταχύτητα δειγματοληψίας 160MHz, κυματοειδές ιδιαίτερα της πί Απόσβεση ελέγχων:  100Ω, 200Ω、 400Ω επιλέξιμο για να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις για την ανάλυση και την ευαι

   

   

  Φορητές υπερηχητικές εικόνες κυματοειδούς εξοπλισμού ανίχνευσης ρωγμών Mitch και τηλεοπτικά αρχεία

   

  Επισκόπηση προϊόντων

   

  Με βάση την υπερηχητική αρχή, ψηφιακός υπερηχητικός ανιχνευτής MFD350B ελαττωμάτων υψηλός - η ποιότητα με τις εικόνες κυματοειδούς χαμηλής τιμής και τα τηλεοπτικά αρχεία, εσείς μπορεί να εξετάσει, να καθοδηγήσει, να αξιολογήσει και να εντοπίσει τις διάφορες ατέλειες όπως οι ρωγμές, ο περιορισμός, η τρύπα αέρα στο κομμάτι προς κατεργασία γρήγορα και ακριβώς χωρίς καταστροφή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο εργαστήριο και στην εφαρμοσμένη μηχανική. Με μια σειρά 0-6000 χιλ., μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της γενικής επιθεώρησης των ατελειών στη βιομηχανία κατασκευής, τη μεταλλουργική βιομηχανία, τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων, τη χημική βιομηχανία, το χαμηλής ισχύος σχέδιο κ.λπ. με την υψηλή ικανότητα και υψηλό τον υψηλό - η ποιότητα με τη χαμηλή τιμή, είναι η πρώτη επιλογή για το πρακτικό οικονομικό μοντέλο για τον υπερηχητικό εξοπλισμό δοκιμής.

   

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

   

  Συναγερμός πυλών

  Η θέση πυλών, το πλάτος πυλών και το ύψος πυλών μπορούν να είναι διευθετήσιμες κατά βούληση. Η πύλη Β μπορεί επέλεξε να θέσει να κύμα-πάρει το συναγερμό ή την κύμα-απώλεια του συναγερμού. Το ηχητικό σήμα στην πύλη και το φως των οδηγήσεων μπορεί να ανησυχήσουν ή να κλείσουν (ο ελαφρύς συναγερμός των οδηγήσεων είναι πολύ αποτελεσματικός στο πλαίσιο του περιβάλλοντος θορύβου).

  Αποθήκευση στοιχείων

  Το όργανο χτίζεται με τη μάζα - αποθήκευση. Τα στοιχεία και τα αρχεία δεν θα χαθούν λόγω της διακοπής δύναμης οργάνων. Το περιεχόμενο αποθήκευσης περιέλαβε τις παραμέτρους καναλιών, τις εικόνες κυματοειδούς και τα τηλεοπτικά αρχεία. Υποστηρίζει 100 ομάδες ρωγμής που ανιχνεύουν τα κανάλια παραμέτρων. Μπορεί να προετοιμάσει καλά για τις παραμέτρους συνδυασμού των διάφορων τύπων ελέγχων και οργάνων καθώς επίσης και τα καθορισμένα εξεταστικά πρότυπα για κάθε βιομηχανία ελεύθερα. Μπορεί να σώσει 10000 εικόνες της ανίχνευσης των σημάτων και των παραμέτρων ηχούς. Μπορεί να πραγματοποιήσει για να σώσει, διαβασμένος και να μεταφέρει τα στοιχεία μέσω του λιμένα USB.

  Τηλεοπτική λειτουργία

  Το όργανο υποστηρίζει για τη διάσωση της διαδικασίας επιθεώρησης ως τηλεοπτικό αρχείο και το σώζει στην εσωτερική κάρτα αποθήκευσης. Το τηλεοπτικό αρχείο μπορεί να επαναληφθεί μέσω του οργάνου. Το όργανο μπορεί να υποστηρίξει το βίντεο 2 λεπτών.

  Πραγματικός - χρονικό ρολόι

  Το αρχείο και σώζει το ακολουθώντας αρχείο της ανίχνευσης της ημερομηνίας και του χρόνου σε πραγματικό - χρόνος

  Επικοινωνία

  Με τη διεπαφή επικοινωνίας υψηλής ταχύτητας USB2.0, μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το ειδικό λογισμικό για να φορτώσει και να μεταφορτώσει τα στοιχεία μέσω του λιμένα USB.

  Ενότητα μπαταριών

  Η ενότητα μπαταριών λίθιου μεγάλης περιεκτικότητας είναι εύκολο να συγκεντρωθεί και να αποσυντεθεί. Μπορεί να χρεωθεί ανεξάρτητα αλλά και να χρεωθεί με την παρεμβολή του καλωδίου. Ο χρόνος συνεχώς απασχόλησής του είναι περισσότερο από 8 ώρες

   

   

  Λειτουργία ανίχνευσης ατέλειας

  1.  πρότυπα ανίχνευσης ελαττωμάτων: ενσωματωμένος στα πρότυπα ανίχνευσης ατέλειας που χρησιμοποιούνται συνήθως για κάθε βιομηχανία. Μπορείτε να καλέσετε άμεσα για να χρησιμοποιήσετε βολικά και γρήγορα.
  2.  αριθμός συγκόλλησης: Μπορείτε να θέσετε τις παραμέτρους συγκόλλησης, να παρουσιάσουν τον αριθμό και τις ατέλειες συγκόλλησης, καθώς επίσης και πορεία ηχούς άμεσα κατά τη διάρκεια της δοκιμής.
  3.  αυτόματη βαθμολόγηση: αυτόματη βαθμολόγηση για τη γωνία π-καθυστέρησης και ελέγχων (αξία Κ), αυτόματη υγιής λειτουργία μέτρησης ταχύτητας.
  4.  μέγιστη μνήμη: ψάχνει την ατέλεια με το υψηλότερο κύμα σε πραγματικό - χρόνος και καταγράφει τη μέγιστη ηχώ της ατέλειας.
  5.  ελαττωματικός προσδιορισμός θέσης: παρουσιάζει σε πραγματικό - χρόνος το επίπεδο ατέλειας, του βάθους (κάθετου) και της θέσης της υγιούς πορείας.
  6.  η ατέλεια ποσολογεί: σε πραγματικό χρόνο επίδειξη της ατέλειας DB της ισοδύναμης αξίας
  7.  ποιότητα των ατελειών: με το κυματοειδές του φακέλου ηχούς, είναι κατάλληλο να κρίνει σύμφωνα με την τεχνητή εμπειρία.
  8. Διόρθωση της τοξοειδούς επιφάνειας: Χρησιμοποιημένο για την ανίχνευση των ελαττωμάτων του κομματιού προς κατεργασία κυρτής επιφάνειας, μπορεί να παρουσιάσει την περιφερειακή θέση της ατέλειας και το βάθος σε πραγματικό - χρόνος.
  9. Αναλογία dualDigital-διπλός-χρήσης: καμία ανάγκη να γίνει η καμπύλη AVG, που χρησιμοποιεί τη χαμηλότερη μέθοδο κέρδους κυμάτων για να μετρήσει την αξία του DB για να επιτύχει διπλής χρήσης για την ψηφιακή αναλογία, αυτό δεν είναι εύκολο να λειτουργηθεί.
  10. Φ υπολογισμός της αξίας: Μπορεί να υπολογίσει αυτόματα και να παρουσιάσει ισοδύναμο μέγεθος των ατελειών μετά από να βρεί την αιχμή της ηχούς ατέλειας πότε ο ευθύς έλεγχος ανιχνεύει τα σφυρηλατημένα κομμάτια.
  11.  DAC/AVG: Οι αυτόματες καμπύλες που παράγονται χωρίς περιορισμό για το σημείο δειγματοληψίας, μπορούν να κάνουν την αποζημίωση και τη διόρθωση για τις καμπύλες. Οι καμπύλες επιπλέουν αυτόματα με το κέρδος και επεκτείνονται αυτόματα με την υγιή πορεία, καθώς επίσης και κινούνται αυτόματα με τη χρονική καθυστέρηση. Μπορεί να παρουσιάσει οποιαδήποτε καμπύλη ανοίγματος AVG.
  12.  κέρδος: 0 DB σε 110 DB διευθετήσιμα στα επιλέξιμα βήματα 0,1 DB, 1 DB, 2dB και 6dB. Η αποκλειστική αυτόματη ρύθμιση κέρδους και η λειτουργία κέρδους ανίχνευσης καθιστούν την ανίχνευση των ελαττωμάτων γρήγορη και ακριβή.
  13.  AWS D1.1/1,5: Τα πρότυπα της αμερικανικής κοινωνίας συγκόλλησης παρέχουν ένα «επίπεδο ατέλειας» δυναμικού ανακλαστήρα για όλους τους τύπους εφαρμογών επιθεώρησης συγκόλλησης AWS. Μπορείτε να αποφύγετε το χειρωνακτικό υπολογισμό και να βελτιώσετε την αποδοτικότητα ανίχνευσης.
  14. Βάθος τμήματος του πλαισίου: με το κύμα διάθλασης του τελικού σημείου, μπορεί να μετρήσει και να υπολογίσει το βάθος της ρωγμής αυτόματα.
  15.  φάκελος στην πύλη: Ενισχύει τις λεπτομέρειες της ηχούς, εύκολες για την ανάλυση ηχούς
  16.  συνεχής καταγραφή: καταγράψτε το κυματοειδές σε πραγματικό - χρόνος, το σώστε και το παίξτε.
  17. Ελεύθερο πάγωμα της δομής: Παγώστε το κυματοειδές που αποδεικνύεται στην οθόνη για να αναλύσει βολικά την ατέλεια.
  18. κώδικας  Eco: παρουσιάζει 1 έως 6 φορές τον τομέα της επίδειξης ηχούς στα διαφορετικά χρώματα, διακρίνει καλύτερα το πρώτο και δεύτερο κύμα, εύκολο να καθορίσει τη θέση της ατέλειας.
  19.  κοινή ανίχνευση Β: η σε πραγματικό χρόνο ανίχνευση, επίδειξη διατομής, καθιστά το αποτέλεσμα ανίχνευσης πιό οπτικό

   

  Διαμόρφωση

    Αριθ. Στοιχείο Qty Παρατηρήσεις

  Πρότυπα

  config.

  1 Κύρια μονάδα 1  
  2 Ευθύς έλεγχος ακτίνων 1 4 MHZ, Φ10
  3 Έλεγχος ακτίνων γωνίας 1 4 MHZ, 8 mm×9 χιλ., 60°
  4 Καλώδιο ελέγχων 1 Bnc-LEMO00
  5 Ενότητα μπαταριών 1 ή LEMO01-LEMO00
  6 Προσαρμοστής δύναμης 1 ΜΒ-02
  7 Καλώδιο τροφοδοσίας 1  
  8 Περίπτωση οργάνων 1  
  9 Στυλοβάτης υποστήριξης 1  
  10 Λογισμικό ενέργειας στοιχείων 1  
  11 Καλώδιο επικοινωνίας USB 1  
  12 Συνημμένα αρχεία    
  Προαιρετικό config. 1 Προστατευτική κάλυψη για την κύρια μονάδα    
  2 Διάφοροι έλεγχοι    

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Mitech CO.,LTD.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lareina Lee

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα