ΚΟΒΆΛΤΙΟ MITECH, .LTD 

Δημιουργήστε την αξία για τον πελάτη, έχετε τη συμβολή για την παγκόσμια ασφάλεια.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦορητό φασματόμετρο Raman

Φορητό φασματόμετρο Raman συσκευών ανάλυσης κραμάτων με το μικρό μέγεθος ελαφρύ για την κατάλληλη εργασία

Φορητό φασματόμετρο Raman συσκευών ανάλυσης κραμάτων με το μικρό μέγεθος ελαφρύ για την κατάλληλη εργασία

  • Alloy Analyzer Portable Raman Spectrometer With Small Size Light Weight For Convenient Working
  • Alloy Analyzer Portable Raman Spectrometer With Small Size Light Weight For Convenient Working
  • Alloy Analyzer Portable Raman Spectrometer With Small Size Light Weight For Convenient Working
 • Alloy Analyzer Portable Raman Spectrometer With Small Size Light Weight For Convenient Working

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: beijing
  Μάρκα: MITECH
  Πιστοποίηση: CE GOST
  Αριθμό μοντέλου: MAS800/860

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
  Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη συσκευασία χαρτοκιβωτίων
  Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 500 κομμάτια ανά ημέρα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Μέτρηση της σειράς: Από το MG στο MAS 800 του U: Μπορέστε αναλυθε'ν Tj, Β, χρώμιο, ΜΝ, Φε, κοβάλτιο, Νι, $cu, ZN, SE, Zr Εφαρμόσιμα υλικά: Για την ανίχνευση της σίδηρος-βασισμένης σειράς κραμάτων (ανοξείδωτο, χρώμιο/χάλυβας κραμάτων μολυβδ
  Πηγή διέγερσης: 50KV/200uAmaximum, η πίεση σωλήνων και η ροή μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα, υλικό στόχων άργυρου (π Ανιχνευτής: MAS 800 που εξοπλίζεται με το MAS 860 ανιχνευτών Si-καρφιτσών ΏΘΗΣΗΣ που εξοπλίζεται με τον υψηλό αν
  Σύστημα επίδειξης: Βιομηχανική ανθεκτική οθόνη αφής με το μέγεθος οθόνης 4,3». Ιδιόκτητο λογισμικό λειτουργικών συστημά Στοιχεία - επεξεργασία: Ενσωματωμένη μνήμη。 32G USB, Bluetooth, WIFI, η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με το Διαδίκτυο, ο εξοπλι
  Βάρος: 1.6Kg (με την μπαταρία) Διαστάσεις: 254×79×280mm (L×W×H)
  Ηλεκτρικά συστήματα: Ευφυής διαχείριση μπαταριών μέσω του λεωφορείου MSBUS, σε πραγματικό χρόνο έλεγχος της υπόλοιπης ικα
  Υψηλό φως:

  raman handheld spectrometer

  ,

  handheld raman spectroscopy

  Επισκόπηση

  Φορητό φασματόμετρο MITECH MAS800/860, αποκαλούμενο επίσης συσκευή ανάλυσης κραμάτων. Υιοθετεί την αρχή των διαφορών ενέργειας και μήκους κύματος στην ακτίνα X που παράγεται από τα άτομα μετάλλων όταν κτυπήματα ενεργειακών επιπέδων, ώστε τύπος στοιχείων ανάλυσης και περιεχόμενο στο υλικό κραμάτων. Το μικρό μέγεθος και ελαφρύς το καθιστά κατάλληλο να εργαστεί στην περιοχή. Είναι εύκολο να λειτουργήσει χωρίς δυσνόητες δεξιότητες. Ποικίλο στοιχειώδες περιεχόμενο μπορεί να μετρηθεί αμέσως στο στερεό/τη σκόνη/την υγρή ανίχνευση δειγμάτων. Σχεδιάζεται επίσης με τη μικρή κατανάλωση, την ανάλυση υψηλής ταχύτητας και την υψηλή ακρίβεια ευρέως χρησιμοποιημένος στον τομέα της ανάλυσης των στοιχείων όπως τα εμπορευματοκιβώτια λεβήτων, ο πετροχημικός καθαρισμός, ο οσμηρός σιδήρου και χάλυβα, τα μη σιδηρούχα μέταλλα, το αεροδιάστημα, κατασκευαστικά όπλων και άλλα στοιχεία που πρέπει να αναλύσουν το NA ή ανωτέρω στο MAS 800/860is του U. ένα απαραίτητο επαγγελματικό όργανο ακρίβειας για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα παραγωγής και να περάσουν το ποσοστό καθώς επίσης και τη εξοικονόμηση κόστους.
   

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

  • Χρησιμοποιώντας το σωλήνα ακτίνας X μικροϋπολογιστών που εισάγεται από τις ΗΠΑ, μικρό μέγεθος, ελαφρύς, ασφαλής και αξιόπιστος.
  • Τσιπ μεγάλης επεξεργασίας, προηγμένος αλγόριθμος και υψηλός-απαντητικό λογισμικό, με συνέπεια ακόμα τη γρηγορότερη ανάλυση.
  • Ο υπερβολικά υψηλός ανιχνευτής ψηφίσματος συνδύασε με την ψηφιακή πολυδιαυλική τεχνολογία επεξεργασίας, που παράγει το super-high ψήφισμα ανίχνευσης.
  • Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τη δημιουργία των επαγγελματικών εκθέσεων: συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου επιχείρησης, της διεύθυνσης επιχείρησης, των αποτελεσμάτων της δοκιμής, των φασματικών χαρτών και άλλων πληροφοριών δειγμάτων (όπως η περιγραφή προϊόντων, η προέλευση, ο αριθμός batch, κ.λπ.)
  • Ενσωματωμένο ολικό σύστημα αισθητήρων περιβάλλοντος που μπορεί σε πραγματικό χρόνο αντίληψη για τις αλλαγές στο περιβάλλον περιβάλλον και να ρυθμίσει αυτόματα τις παραμέτρους για να ισχύσει για την υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία, σκόνη, σκοτεινές και ούτω καθεξής ακραίες συνθήκες της ακραίας ανάλυσης στοιχείων.
  • Η ενσωματωμένη διπλή τεχνολογία του TM ακτίνων, μπορεί αυτόματα να αντιληφθεί την παρουσία δειγμάτων μπροστά από το όργανο για να βελτιώσει την ασφάλεια και την προστασία των επιπέδων ακτινοβολίας, και μπορεί επίσης αυτόματα να ρυθμίσει τη φωτεινότητα της επίδειξης σύμφωνα με το εξωτερικό περιβάλλον.
  • Μπορεί να συνδεθεί με το Διαδίκτυο στη μακρινή λειτουργία, τη ρύθμιση και τη συντήρηση παραμέτρου, τη μακρινή ανάλυση στοιχείων, κ.λπ.
  • Ο ενσωματωμένος νέος καθαρός αλγόριθμος συναρμολογήσεων δύναμης για να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία φασματικής ανάλυσης, που κάνει αυτό έχει έναν πολύ μεγάλο εργαστηριακό εξοπλισμό συγκρίσιμο με το πολύ χαμηλό όριο ανίχνευσης.
  • Ενσωματωμένο υπερβραχύ σχέδιο πορειών του TM οπτικό που μπορεί σημαντικά να βελτιώσει το ελαφρύ MG στοιχείων, Al, Si, S, επίδραση διέγερσης Π χωρίς την ανάγκη για το άζωτο.
  • η βιομηχανική ανθεκτική οθόνη αφής 3,5 ίντσας, ανώτερη από την οθόνη πυκνωτών πίσω-ελαφρύς και σαφέστερος ενάντια στο φως του ήλιου στον τομέα, υποστηρίζει την επίδειξη φάσματος και τα αποτελέσματα παρουσιάζουν τρόπο.
  • Ενσωματωμένος υψηλής απόδοσης χαμηλής ισχύος πίνακας ελέγχου A8 κύριος, ευφυές λειτουργικό σύστημα με μια άνοση λειτουργία ιών, σταθερή απόδοση.
  • Ο εξανθρωπισμένος αυτόματος έλεγχος σωλήνων ακτίνας X λειτουργεί διακοπτόμενα που μπορεί να προστατεύσει το χειριστή στο μέγιστο βαθμό.
  • Η Large-capacity μπαταρία λίθιου, μπορεί να λειτουργήσει για 6 ώρες για να συναντήσει τις απαιτήσεις εξέτασης παραγωγής.
  • Η ευφυής διαχείριση μπαταριών ασκεί έναν σε πραγματικό χρόνο έλεγχο της υπόλοιπης ικανότητας της μπαταρίας και της εφεδρικής μπαταρίας μέσω του λεωφορείου MSBUS.
  • Σύμφωνη με GBZ115-2002, GB18871-2002 και άλλα σχετικά εσωτερικά και ξένα πρότυπα, η απόδοση ακτινοβολίας του οργάνου είναι ασφαλής και αξιόπιστη.

  Τεχνικές παράμετροι

   
   

  • Μέτρηση της σειράς

   Από το MG στο U
   MAS 800: Μπορέστε αναλυθε'ν Tj, Β, χρώμιο, ΜΝ, Φε, κοβάλτιο, Νι, $cu, ZN, SE, Zr, NB, Mo, RH, Pd, άργυρος, Cd, Sn, Sb, HF, TA, W, Πε, PB, βισμούθιο, 25 τυποποιημένα στοιχεία συνολικά.
   MAS 860: Μπορέστε αναλυθε'ν MG, Al, Si, Π, S, Tj, Β, χρώμιο, ΜΝ, Φε, κοβάλτιο, Νι, $cu, ZN, SE, Zr, NB, Mo, RH, Pd, άργυρος, Cd, Sn, Sb, HF, TA, W, Πε, PB, βισμούθιο, 30 τυποποιημένα στοιχεία συνολικά.

   Εφαρμόσιμα υλικά

   Για την ανίχνευση της σίδηρος-βασισμένης σειράς κραμάτων (ανοξείδωτο, χρώμιο/χάλυβας κραμάτων μολυβδαίνιου, χαμηλός χάλυβας κραμάτων, χάλυβας εργαλείων, άνευ ραφής stee), της νικέλιο-βασισμένης σειράς κραμάτων (κράμα νικελίου, νικέλιο/υπερκράμα κοβαλτίου), της κοβάλτιο-βασισμένης σειράς κραμάτων, της τιτάνιο-βασισμένης σειράς κραμάτων, της χαλκός-βασισμένης σειράς κραμάτων (χαλκός, ορείχαλκος, κράμα χαλκός-νικελίου), του υπερκράματος (κράμα βολφραμίου μολυβδαίνιου), των αργίλιο-βασισμένων κραμάτων και άλλων κραμάτων.

   Πηγή διέγερσης

   50KV/200uAmaximum, η πίεση σωλήνων και η ροή μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα, υλικό στόχων άργυρου (πρότυπα), Au, W, στόχος Ρ (προαιρετικός)

   Ανιχνευτής

   MAS 800 που εξοπλίζεται με τον ανιχνευτή Si-καρφιτσών ΏΘΗΣΗΣ
   MAS 860 που εξοπλίζεται με τον υψηλό ανιχνευτή κλίσης πυριτίου ευαισθησίας

   Σύστημα επίδειξης

   Βιομηχανική ανθεκτική οθόνη αφής με το μέγεθος οθόνης 4,3».
   Ιδιόκτητο λογισμικό λειτουργικών συστημάτων και υγιή κύματα.
   Πολλαπλάσιες γλώσσες συμπεριλαμβανομένου των αγγλικών και κινέζικων.
   Και ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα επίδειξης σύμφωνα με τη φωτεινότητα περιβάλλοντος.

   Στοιχεία - επεξεργασία

   Ενσωματωμένη μνήμη 32G.
   USB, Bluetooth, WIFI, η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με το Διαδίκτυο, τον εξοπλισμό τηλεχειρισμού και τη συντήρηση
   Τα στοιχεία μπορούν να είναι παραγωγή δεδομένου ότι το EXCEL, PDF, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει μια επαγγελματική έκθεση: συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου επιχείρησης, της διεύθυνσης επιχείρησης, των αποτελεσμάτων της δοκιμής, του φασματικού φάσματος και άλλων πληροφοριών δειγμάτων (όπως η περιγραφή προϊόντων, η προέλευση, ο αριθμός batch, κ.λπ.)

   Διασκεδασμός θερμότητας

   Το όργανο είναι εξοπλισμένο με μια αφιερωμένη τ-αυλάκωση heatsink για να βελτιώσει τη θερμική απόδοση του οργάνου χωρίς αναμονή τον ανιχνευτή που δροσίζει συχνά.

   Ασφάλεια

   Ενσωματωμένες διπλές αισθήσεις τεχνολογίας του TM ακτίνων αυτόματα η παρουσία δειγμάτων στο μέτωπο, που βελτιώνει την ασφάλεια και την προστασία της ακτινοβολίας
   Αδιάβροχη, dustproof, προστατευόμενη από τους κραδασμούς βαλίτσα
   Αφιερωμένο σχοινί ασφάλειας

   Βάρος

   1.6Kg (με την μπαταρία)

   Διαστάσεις

   254×79×280mm (L×W×H)

   Ηλεκτρικά συστήματα

   Ευφυής διαχείριση μπαταριών μέσω του λεωφορείου MSBUS, πραγματικός χρόνος
   έλεγχος της υπόλοιπης ικανότητας της μπαταρίας και της εφεδρικής μπαταρίας. Η μπαταρία συμμορφώνεται με τους κανονισμούς αεροπορικών μεταφορών των επικίνδυνων αγαθών.
   Μια ενιαία μπαταρία μπορεί να διαρκέσει 8 ώρες.

  Συνθήκες εργασίας

  Θερμοκρασία: - 10℃~50℃
  Σχετική υγρασία: ≤95%
   

  Σύγκριση των συσκευών ανάλυσης φάσματος σειράς MAS

   

  Πρότυπο

  Τρόπος ανάλυσης και σειρά στοιχείων

  Τμήματα ανιχνευτών

  MAS 800

  Tj, Β, χρώμιο, ΜΝ, Φε, κοβάλτιο, Νι, $cu, ZN, SE, Zr, NB, Mo, RH, Pd, άργυρος, Cd, Sn, Sb, HF, TA, W, Πε, PB, βισμούθιο, 25 τυποποιημένα στοιχεία συνολικά

  Ανιχνευτής Si-καρφιτσών τύπων ΩΘΗΣΗΣ

  MAS 860

  MG, Al, Si, Π, S, Tj, Β, χρώμιο, ΜΝ, Φε, κοβάλτιο, Νι, $cu, ZN, SE, Zr, NB, Mo, RH, Pd, άργυρος, Cd, Sn, Sb, HF, TA, W, Πε, PB, βισμούθιο, στοιχεία 30standard συνολικά

  Υψηλός ανιχνευτής κλίσης πυριτίου ευαισθησίας

   

  Συντήρηση και προφυλάξεις

  Φασματόμετρο MAS800/860 φθορισμού ακτίνας X Mitech το φορητό είναι ένας εξοπλισμός ανίχνευσης ακρίβειας, η χρήση της ειδικής προσοχής πρέπει να πληρωθεί στα ακόλουθα θέματα:

  • Το προσωπικό δοκιμής πρέπει αυστηρά να τηρήσει τις λειτουργικές διαδικασίες, παρακαλώ να εξετάσει τα πρότυπα πριν και μετά από τη χρήση της τυποποιημένης βαθμολόγησης του οργάνου.
  • Μην χρησιμοποιήστε αυτό το όργανο σε μια εκρηκτική ή επικίνδυνη ατμόσφαιρα, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει μια έκρηξη
  • Παρακαλώ να είστε προσεκτικός για να αποφύγει τη χρήση της ακτινοβολίας, της παρέμβασης και της υγρής ζημίας διάβρωσης στη χρήση του περιβάλλοντος
  • Κρατήστε την καθαρότητα επιφάνειας του οργάνου, ειδικά το μέτωπο του παραθύρου δοκιμής ανιχνευτών για αποφεύγει τα αποτελέσματα ρύπανσης σκόνης το όργανο
  • Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό ύφασμα βαμβακιού για να καθαρίσετε την επιφάνεια του οργάνου. Απαγορεύστε τη χρήση του απορρυπαντικού ή ο διαλύτης για να σκουπίσει το όργανο, απαγορεύει το όργανο στο νερό
  • Όταν το όργανο είναι μη απασχόλησης για πολύ καιρό, παρακαλώ αφαιρέστε την μπαταρία, αποφεύγει το άμεσο φως του ήλιου, κρατά το πακέτο μπαταριών
  • Μην πραγματοποιήστε την υλική ανάλυση όταν φορτίζει η μπαταρία. Κλείστε τα όργανα μετά από να χρησιμοποιήσει.
  • Η χρήση μιας υψηλότερης συχνότητας (ένας μέσος όρος περισσότερων από 50 δειγμάτων ημερησίως), αυτό συστήνεται κάθε 2-3 έτη για μια λεπτομερή εξέταση
  • Παρακαλώ μην αποσυνθέστε αυθαίρετα το όργανο, σχετικά με τα την συντήρηση θέματα παρακαλώ απευθύνονται με το τμήμα υπηρεσιών οργάνων Mitech, 4000600280.

  Φορητό φασματόμετρο Raman συσκευών ανάλυσης κραμάτων με το μικρό μέγεθος ελαφρύ για την κατάλληλη εργασία 0Φορητό φασματόμετρο Raman συσκευών ανάλυσης κραμάτων με το μικρό μέγεθος ελαφρύ για την κατάλληλη εργασία 1Φορητό φασματόμετρο Raman συσκευών ανάλυσης κραμάτων με το μικρό μέγεθος ελαφρύ για την κατάλληλη εργασία 2Φορητό φασματόμετρο Raman συσκευών ανάλυσης κραμάτων με το μικρό μέγεθος ελαφρύ για την κατάλληλη εργασία 3Φορητό φασματόμετρο Raman συσκευών ανάλυσης κραμάτων με το μικρό μέγεθος ελαφρύ για την κατάλληλη εργασία 4Φορητό φασματόμετρο Raman συσκευών ανάλυσης κραμάτων με το μικρό μέγεθος ελαφρύ για την κατάλληλη εργασία 5Φορητό φασματόμετρο Raman συσκευών ανάλυσης κραμάτων με το μικρό μέγεθος ελαφρύ για την κατάλληλη εργασία 6
   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Mitech CO.,LTD.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lareina Lee

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα