ΚΟΒΆΛΤΙΟ MITECH, .LTD 

Δημιουργήστε την αξία για τον πελάτη, έχετε τη συμβολή για την παγκόσμια ασφάλεια.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Mitech CO.,LTD.

Certifications
Κίνα Mitech CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα Mitech CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
Customers Reviews
Η Co. Mitech, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής επαγγέλματος, ικανοποιούμε με την ποιότητα των προϊόντων, τις λειτουργίες και την εμφάνισή τους.

—— Martina

Ο ελεγκτής MR200 τραχύτητας επιφάνειας έχει την καλή ποιότητα για να ικανοποιήσει την ανάγκη των πελατών μας, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα των προϊόντων.

—— GnanaKumar

Ένα επαγγελματικό manuafacturer, συμπαθούμε την ποιότητα των προϊόντων και της καλής υπηρεσίας.

—— Denis ROCHE

Το Mitech έχει τα κλασικές προϊόντα και την υπηρεσία. Ευχαριστίες για τη φιλοξενία σας για την επίσκεψή μου στο Πεκίνο.

—— S.R.ANNAMALAI

Είμαι Online Chat Now

Mitech CO.,LTD.

1 2 3
Mitech CO.,LTD. Mitech CO.,LTD. Mitech CO.,LTD.
Mitech products Mitech company Mitech staffs

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : MITECH
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Κίνα Mitech CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η Co. Mitech, ΕΠΕ εντόπισε στο Πεκίνο, Κίνα και ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα γιατρών και οι κύριοι βαθμολόγησαν από το tsinghua ή το πανεπιστήμιο του Πεκίνου. Είναι επαγγελματικός κατασκευαστής δοκιμής NDT, έχουμε το γραφείο Ε&Α μας για τη νεώτερη και υψηλώτερη τεχνολογία.

Πάνω από δέκα έτη, Mitech έχουν εμμείνει πάντα στην επιχειρησιακή φιλοσοφία,

«Καινοτομία τεχνολογίας για την ανάπτυξη, υψηλή - η ποιοτική υπηρεσία ως μπροστινή βάρκα», στηργμένος στην κυριαρχημένη τεχνολογία και η tireless αναζήτηση για την επιστήμη και την τεχνολογία, Mitech συνδυάζει συνεχώς στην περιθωριακή τεχνολογία στην Ε&Α οργάνων NDT και η εφαρμογή, κάνει την απόδοση προϊόντων και τους τεχνικούς δείκτες φθάνοντας στο διεθνές κύριο επίπεδο.

Από το φορητό όργανο NDT στο μεγάλο αυτόματο σύστημα ανίχνευσης. Το Mitech είναι κύριο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της βασικής τεχνολογίας και έχει υποβάλει αίτηση ήδη για τα πνευματικά δικαιώματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και λογισμικού εφευρέσεων και την περασμένη διεθνή πιστοποίηση όπως η πιστοποίηση CE της ΕΕ και τα ρωσικά GOST προϊόντα πιστοποίησης κ.λπ. Mitech έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στον ποιοτικό έλεγχο και ο έλεγχος ασφάλειας της αεροδιαστημικής, πετροχημικής σωλήνωσης, στρατιωτική βιομηχανία, πυρηνική βιομηχανία, σκάφος, αυτοκίνητο, μεταλλουργία, κατασκευή δομών χάλυβα, δοχείο πίεσης λεβήτων και ούτω καθεξής, κάνει την καλύτερη εργασία για την ασφαλή λειτουργία της βιομηχανικής παραγωγής.

Οι χρήστες Mitech έχουν διαδώσει σε όλο τον κόσμο όπως η Ιαπωνία, η Κορέα, η Ινδία, η Γερμανία, οι ΗΠΑ κ.λπ. Από την καλύτερη ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή, Mitech είχε κερδίσει μια καλή φήμη από τους σφαιρικούς πελάτες. Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή NDT, Mitech θα επιμείνει ο κανόνας μας για την παγκόσμια NDT βιομηχανία για την καλύτερη και γρήγορη ανάπτυξη. Ψάχνουμε τους πράκτορες NDT από σε όλο τον κόσμο και καλωσορίζουμε τους πεπειραμένους ανθρώπους για να μας ενώσουμε για την ανάπτυξη.

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή NDT, Mitech θα σας εφοδιάσει καλύτερα ποιοτικά προϊόντα με την ανταγωνιστική τιμή. Η επαγγελματική επιχειρησιακή ομάδα μπορεί να παρέχει περισσότερη υποστήριξη προώθησης σύμφωνα με την τοπική αγορά μαζί με την περιεκτική εμπειρία μας για να σας βοηθήσει να κάνετε την επαγγελματικές ανάλυση αναγκών και την προστασία αγοράς, νέα προϊόντα έναρξης για να δημιουργήσει συνεχώς περισσότερες ευκαιρίες για μακροχρόνια συνεργασία. Εν τω μεταξύ, θα σας υποστηρίξουμε ισχυρή υπηρεσία μεταπώλησης για να λύσουμε περισσότερο πρόβλημα. Οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας των προϊόντων μέσα σε 3 μήνες, θα αντικαταστήσουμε έναν νέο δωρεάν, όλα τα προϊόντα με την εξουσιοδότηση μέχρι δύο έτη και την ισόβια συντήρηση. Θα παράσχουμε στην κατάρτιση και τα εξαρτήματα συντήρησης την τιμή κόστους. Το Mitech έχει το υγιές σύστημα διαχείρισης αγοράς για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την αγορά ακριβώς και τη πληροφορία πελάτη μεριδίου, να καθιερώσετε και να τυποποιήσετε το σύστημα αγοράς για μακροπρόθεσμη win-win συνεργασία.

Το Mitech αφιερώνει στη δημιουργία της αξίας για την παγκόσμια NDT βιομηχανία ως καθήκον, απαρασάλευτος για να παρέχει τα τέλεια προϊόντα στην αγορά, που παρέχει στους πελάτες την ευσυνείδητη υπηρεσία, ειλικρινής διαχείριση για να δημιουργήσει το διάσημο εμπορικό σήμα.

Το Mitech είναι πρόθυμο να συνεργαστεί με τους παγκόσμιους NDT συναδέλφους και καταβάλλει προσπάθειες για λαμπρότερο αύριο, αγωνιμένος για τον ασφαλέστερο κόσμο NDT.

Στοιχεία επικοινωνίας
Mitech CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lareina Lee

Τηλ.:: 86-15210116421

Φαξ: 86-10-5885-0828

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)